טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,אני אף פעם ומעולם לא הצלחתי לגמור מסקס אם גבר. אני ובעלי כבר שנתיים יחד ואני תמיד מזייפת. פעמים אחדות הוא הצליח להיא אותי לאורגזמה באמצבעות הידיים וגם זה לא היה משהו יותר בכיוון של מביך. אני מסתדרת טוב מאוד בעצמי אך פשוט לא מצליחה לגמור מסקס אפילו אחרי שהוא יורד לי ומשחק איתי 20 דקות. אני מאוד נהנת מסקס אך אורגזמה במהלכו אני פשוט לא מצליחה לקבל. אני יודעת שהבעיה היא אצלי אך איך אני יכולה לשפר אותה? (הוא כמובן לא יודע מכך וחושב שאני גומרת כמעט מכל פעם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתם יכולים לדבר בזמן הסקס...תכווני אותו היכן בדיוק את רוצה שישחק עם הלשון זה בדוק את תגיעי לסיפוק ..רק את תגידי מה מי ואיפוא..אפשר להעזר בויברטור אם יסכים כמובן....בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלב ראשון כדאי להפסיק לזייף,משום שבעלך מאמין שהכל נהדר ולכן לא ישנה כלום ותמשיכי לא להגיע לאורגזמה,אם את חוששת שיכעס [בצדק רב מבחינתו] מכך ששקרת לו ,אולי תשקלי לומר שרק כעת את לא מצליחה לגמור,ז.א. תפסיקי לזייף ודברי על כך שאינך חווה אורגזמות לאחרונה, אתו נסי לכוון אותו שיענג אותך הכי דומה למה שאת עושה באוננות,ושמרי בראש על פנטזיה מינית שתעזור לך להיות בריגוש גבוה, חשוב ,לא להיות מטרתית מדי אלה להתמקד בהנאה וכך האורגזמה כבר תבוא אם לא תפריעי לה להתרחש. במידה והנ"ל לא עוזר, תוכלי להיעזר בטיפול מיני. בהצלחה
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד