מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה ניכרת בתדירות יחסי מיןי29/09/2011
שלום, אני יוצא עם חברה שלי כבר כ 6 שנים ותמיד היינו פעילים מאוד בכל הקשור ליחסי מין לפני כמה חודשים חלה הידרדרות בחיי המין שלנו עברנו מפעמיים עד שלוש פעמים בשבוע של קיום יחסי מין לפעם בשבועיים וגם זה היא נראה לי שהיא לא מאושרת מהעניין ועושה את זה בכדאי לצאת מידי חובה לפני כחצי שנה הצעתי לה נישואין ואז בערך זה התחיל אני לא רוצה לקשר ישי ולקבוע שיש קשר בין זה לשינוי בתדירות יחסי המין. כל הזמן היא נרדמת או כאשר אנחנו נכנסים למיטה והיא מדליקה טלויזיה אז אני מנסה משהוא והיא מתחמקת בתירוצים כמו "בוא נראה" ואז נרדמת... או שכל פעם כואב לה הראש והיא לא יכולה ושוב תירוץ אני מבין אם זה קורה לפעמים אז אני מנסה באמצע היום ואני נתקל בתירוצים שוב... יש לנו כבר תאריך בעוד כחודשיים ואני באמת זקוק לעצה או שניים כי אני לא רוצה לעשות את טעות חיי. אני באמת לא יודע מה כבר לעשות ניסיתי לקנות צעצועי מין שונים משחקי מין שמנים קרמים כל דבר כדאי להחיות את חיי המין אבל ללא הצלחה אני באמת אוהב אותה אבל אני לא רוצה להיכנס למערכת נישואין כזאת אני לא יודע אם היא בוגדת בי או שלא בא לה עלי או לחץ כל שהוא אבל אני פשוט לא יודע מה לעשות עוד באמת שניסיתי הכול אם זה היה מידי פעם אז בסדר אבל כבר מספר פעמים שלא שכבנו שבועיים ויותר ואני לא מרגיש ממנה שהיא בכלל רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה ניכרת בתדירות יחסי מין - תגובה
אורית פס30/09/2011סכוי נמוך שחברתך בוגדת בך...הבעיה היא שכעת שאתם עומדים למסד את הקשר אתה יותר מובן מאליו עבורה ויש לה פחות תשוקה ומוטיבציה לסקס.זוהי תופעה נפוצה ואתם לא היחידים,
מציעה לך ,במקום לנסות שוב ושוב [ריקוד הנצמד והיא מתרחקת] ,לא לנסות ביכלל ולראות מה קורה,יתכן שתתחיל לדאוג ותיזום בעצמה סקס.
או שתדבר על החויה המתסכלת ולא הוגנת מבחינתך שהיא גורמת לך,אל תהסס לריב ולהילחם על כך שתיקח אחריות על חיי המין שלכם -זו לא אחריות רק שלך.
נסה להבין מה עובר עליה...ומה יגרום לה להיענות לך יותר.
אם לאורך זמן לא יחול שנוי -פנו לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)