שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אנונימית
    29/09/2011

שלום,
    יש לי שאלה בנושא מיניות.
    אני בת 31, נשואה, אמא.
    לפני שהכרתי את בעלי היו לי שתי מערכות יחסית ארוכות.

בזוגיות הראשונה, זוגיות של 6 שנים, הגעתי למצב שלא הייתי מסוגלת לשכב עם בן זוגי. שנינו היינו מאוד צעירים, בתחילת שנות ה 20. הוא היה מאהב די גרוע ולא דאג לצרכים שלי בכלל ואני התביישתי לבקש. לפעמים הגעתי למצב שאפילו נגעלתי מהמגע וזה גרם לי להרגיש ריקנות.
    ייחסתי את הפסקת המשיכה הפיזית וחוסר רצון במגע מיני איתו לזוגיות שלא הייתי מאושרת ומסופקת בה מהרבה בחינות. ניפרדתי ממנו.

בזוגיות השניה, שנמשכה 4 שנים, לא נעלמה לי המשיכה בשום שלב וכן הייתי מעוניינת במין עד סוף מערכת היחסית, וזאת למרות שגם בזוגיות הזאת לא הייתי מאושרת. בן זוגי היה די לא מושג, פחד ממחוייבת ולא רצה להתחתן. נפרדנו כי הואי לא היה מעוניין למסד את הקשר.

עכשיו אני נשואה כבר שנה וחצי, מכירה בעלי כבר שנתיים וחצי. הוא בעל די טוב ומאהב מעולה, החבר בכי טוב שלי. בתחילת הזוגיות היה לנו מין מעולה, מאוד נמשכתי אליו.
    בזמן אחרון אני מאבדת עניין במין איתו. אני פשוט לא מעוניינת אף פעם. אני משתפת פעולה רק כדי שהוא יהיה מסופק.
    אני מפחדת להגיע למצב כמו שהיה לי עם בן זוגי הראשון.

האם אני פשוט אישה לא מינית? אני מעוניינת במין רק בתחילת היחסים, אבל ברגע שהם מתבססים, הרצון במין פשוט נעלם. זה פשוט לט מעניין אותי.

מה לא בסדר איתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

30/09/2011

האם את חושבת שאת אישה לא מינית? לא כך נשמע מההיסטוריה המינית שתיארת...

חשק ורצון מיני אינם מובנים מאליהם ואינם תולדה של קשר. זה שהתחתנת אינו אומר שזהו, עכשיו יהיה לך חשק מתי שתרצי. גם זה שאת אוהבת את בעלך וכל זה. אצל גברים זה כך. אצל נשים זה יותר מורכב וזאת מבלי להזכיר את העובדה שאת אמא טרייה יחסית.

מיניות, כמו זוגיות, זה משהו שדורש עבודה והשקעה כל הזמן. כמו טיפוס על הר ולא כמו ירידה ממנו. את צריכה לדחוף את העגלה במעלה ההר, ולא לצפות שהדרך תהיה דומה למורד ההר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו