תדירות יחסי המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תדירות יחסי המין
    יפית
    05/10/2011

אני ובעלי נשואים כחודשיים, גילאנו 35+, בתחילת הקשר תדירות יחסי המין שלנו היו 3 4 פעמים בשבוע.
    לאחר שהציע נשואין ולקראת החתונה התדירות היחסים ירדה, כיום היא פעם בחודש וגם זה בקושי וזה רק בגלל שאנחנו מאד רוצים להכנס להריון ותמיד "פועלים" (סוג של מכונות) בזמן הביוץ.
    כשנסיתי לדבר איתו על העניין תגובתו היתה בהתחלה שזה בגלל כל ההכנות לחתונה וכל הריצות. לאחר החתונה, התרוץ היה שבגלל העבודה ושהוא לחוץ מאד וכו'.
    לי באופן אישי המצב מאד קשה, מתסכל, מעייף ומטיש מפני שאני טיפוס מאד מיני, וגם את זה ציינית בפניו, תגובתו הייתה שיהיה בסדר, וכמובן שהכל עבר לסדר היום.
    אנחנו מנסים כבר כמה חודשים עוד לפני החתונה להכנס להריון ועדין לא הצלחנו שגם זה מאד מתסכל את שניינו.
    עלי לציין שאיבר מינו של בעלי קטן וקשה לו להגיע לאורגזה מהר, בעניין
    בדיקות הפריות שלי יצאו חיוביות וברוך השם הכל תקין אצלי, כרגע אנחנו בהמתנה לגבי תוצאות בדיקות בעלי.
    קשה לי להאמין על בגידה כי הוא טיפוס מאד אמין וישר , הקשר שלנו מצויין מעבר ליחסי המין, למרות שאני מאמינה שסקס הוא 90 אחוז ממערכת יחסים ולפעמים אפילו יותר. אני מאד אוהבת את בעלי ויודעת שהוא אוהב אותי באותה מידה.
    ממתינה לתשובתכם ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תדירות יחסי המין

הוספת תגובה

• תדירות יחסי המין - תגובה

נטע ידיד
    05/10/2011

יפית שלום,פערים בחשק המיני בין בני זוג קיימים פעמים רבות . תדירות יחסי המין וחשק מיני אינם בהכרח קשורים לבגידה, בד"כ הם קשורים לרבדים רגשיים בקשר הזוגי, למתחים בחיים ובעבודה, לעיפות פיסית ולתקשורת מינית. בתחילת הקשר כשמאוהבים הכל חדש ומלהיב אז גם תדירות יחסי המין עשוייה להיות גבוהה בהרבה מהתדירות בהמשך. אין ספק שהתדירות נמוכה משמעותית ביחס למה שהיה בעבר, יתכן וזה קשור למתח עקב הנסיונות להכנס להריון, לקושי שלו להגיע לאורגזמה ולעייפות שלו. תנסו לדבר על כך במצב של רגיעה ולא אחרי סרוב או אכזבה, תנסי לשמוע מה הוא אומר לך , מה הוא מרגיש, עם מה קשה לו. תשתפי אותך בעדינות בתחושות שלך ותצייני עד כמה את אוהבת אותו. אפשרות נוספת היא שתפנו לטיפול מיני מאחר ולעיתים קשה לשוחח על הדברים הללו לא תיווך של איש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו