הפין עומד כול הזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפין עומד כול הזמן
    אבי
    07/10/2011

שלום ,
    קודם כול סליחה אם אפגע מילולית כי אני הולך לדבר ישר ולעניין.

אני סובל מבעיה רצינית ומפחד שתגרום לי לבעיה בעתיד. הבעיה שכול הזמן הפין ( הזין ) שלי עומד כול הזמן שאני ליד החברה שלי ואני לא יודע מה לעשות. אני לא אגיד לכם שלא בא לי לעשות סקס אבל אני לא חושב עליו הרבה.
    אם אשב לידה עומד לי ולא יורד בכלל ואחרי זמן הביצים שלי מתחילות לכאוב לי ממש הרבה ואני גם נלחץ ומתעצבן נורא. שוב אני מסביר שהמחשבות שלי כלפי סקס הן נורמליות ומנבה כמה שיותר לפנות המחשבות שלי לדברים אחרים אבל מספיק נגיעה אחת ממנה , אפילו לאחוז לי את היד כדי להעמיד אותו.
    בבקשה אני ממש ממש סובל מהבעיה הזו תוך כדי שהתחלתי לחשוב לעזוב אותה. "דא אנו מתחתנים עוד מעט והבעיה הזו הולכת להרוס לי הכול.

עזרתכם בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפין עומד כול הזמן

הוספת תגובה

• הפין עומד כול הזמן - תגובה

אורית פס
    10/10/2011

מה שאתה מתאר מעיד על דחף מיני גבוה ובריא ,אני מעריכה שאתה צעיר ותגובותיך טבעיות,מעבר ליחסי מין עם החברה אתה יכול גם לאונן ולפרוק את המתח שמצטבר במקום להסתובב עם "כאבי ביצים".
    אם הזמן, רמת התשוקה באופן טבעי תתמתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו