טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם אני וחברה שלי כבר 4 חודשים ביחד מה שהתחיל כסקס די ארוך בכל פגישה הפך לסקס פעם בשבוע כאשר אף אחד מהצדדים לא גומר אחרי 10 דקות של הנאה (זה נראה כאילו היא נהנת) (אני בטח נהנה) היא לוחשת לי באוזן- אתה גומר? ומיד אחר כך היא אומרת- אני נשרפת שם למטה.. אנחנו כביכול עושים הפסקה אבל אז זה נגמר והיא הולכת לישון. אני ובטח לא היא הולכים לישון כשלא גמרנו. זה גורם לי אי סיפוק רב. אני משוכנע שאין לה דלקת שם היו לי חברות עם דלקת ואני יודע איך זה מרגיש לי ולהן. מה הסיבה שהיא מפסיקה אותי באמצע? ואיך אני יכול לדבר איתה על זה מבלי לפגוע בה? אני חייב לציין שהרומנטיות ואהבה ביננו במצב לא רע בכלל. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי ירון, אני מבין שאתה לא מסופק אבל בגלל שאתה נמצא בקשר רומנטי עם מישהי אתם מוכרחים להיות גלויים אחד עם השני כלומר תשב איתה לשיחה תשדל לארגן את החדר בצורה יפה שתיהיה אווירה נעימה ולא קודרת ותדברו על הבעיה שצצה. נאמר וכן יש לה דלקת אז אין בושה בללכת להבדק או נאמר והיא לא נהינת אז אין בושה בללכת לייעוץ זוגי או לגוון במשחק מקדים . ניתן גם להשתמש בג'לים כמו KY שמגביר את הסיכוך ובטח יפתור בעיית יובש אם יש כזאת אחרי 10 דקות. קודם כל אני מציע שתשבו ותדברו בנימה של לאן אתם רוצים שהקשר הזה ילך אם אתם רוצים שהקשר יתקדם סקס הוא מרכיב חשוב ולכל בעיה יש פתרון כמו שכתבתי לעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד