מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר משיכהפשושית09/10/2011
שלום רב
אני בת 45 גרושה חיה עם בן זוגי בן 46 כשלושה חדשים. היחסים ביננו מדהימים אנו מתאימים כמו כפפה ליד. הבעייה שהוא לא נמשך אלי כפי שהייתי רוצה. הוא יכול לשכב לידי לראות טלויזיה אני מלטפת אותו בכל מקום אפשרי כולל בפין והוא לא מתגרה.. כשאני קובלת על כך הוא מתרצה ועושה איתי סקס שנמשך 10 דקות לערך.
אין לו זקפת בוקר למשל...הוא יכול לחבק אותי בבוקר ללטף, אני מתעוררת מינית והוא - לא.
הוא יכול לשכב לידי כפיות ולא נוצר אצלו שום קונוטציה מינית.
אם הוא רואה אותי ערומה לא נוצר אצלו שום קונוטציה מינית.
אפילו כשאנו מתקלחים יחד ואני מסבנת אותו הוא לא מתחרמן מזה.
כשהוא מחליט שהוא חרמן הוא מבצע 3=4 מהלכים שנראים לו כמשחק מקדים מספיק כמו נגיעה בחזה בדגדגן וזהו...אני מנסה ללמד דברים אחרים שלא מגרים אותו.הוא לא מתגרה מלרדת לי(הוא לא אוהב) וגם לא גומר כשאני יורדת לו. הוא גומר אך ורק בתנוחה המיסיונרית...
מה עושים? אני אישה חמה מאוד וזקוקה מאוד לסקס וחשוב לי שיהיה גם מגוון ושלא ארגיש שהוא לא נמשך אליי
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
פשושית09/10/2011רציתי רק להוסיף שאנו משוחחים על הנושא והוא אומר שבחיים שלו הוא לא חווה תדירות כל כך גבוהה של סקס (3 פעמים בשבוע) שהוא לא מבין מה הבעיה ומוכן ללכת לכל טיפול שאציע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשושית
mosha10/10/2011יש זגות שיכולים לעשות סקס 5פעמים בשבוע ויש זוגות שפעם אחת תספק אותם
תלוי מה היה לגבר שלך בעבר...אולי אוהב אחרת מפנטז משהוא אחר דברי איתו
ואני מאמין אם תכווני אותו היכן בדיוק יענג אותך זה יעזור בסופו של לילה ...בהצלחה אישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר משיכה - תגובה
אורית פס10/10/2011יתכן ואתם מתאימים כמו כפפה ליד אך לא בתחום המיני,נראה שיש פער בין התאבון המיני שלך לשלו,או שיש לו מעט קשיים בזיקפה שזה לא נדיר עפ,י גילו,[ולכך יש פתרונות],
נסי לבטא פחות תשוקה כלפיו וראי מה קורה,יתכן שחווה אותך תובענית מבחינה מינית ומגיב הפוך ממה שאת מקוה לו.
נסי לדבר אתו על אלו שינויים הוא מסוגל להכניס בקשר ומה בוודאות הוא לא אוהב,כמובן שלא תוכלי לכפות עליו מה שאינו אוהב אלה רק לקוות לרצון טוב מצדו ורוח יותר יצירתית והרפתקנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פשושית12/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי התופעה הפוכה
בן15/10/2011זה סיפור-כשיש בן זוג שעניין המין אצלו כבוי למדי,נוצרים המון תסכולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre
פשושית16/10/2011מסכימה בהחלט עם כל מילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר משיכה - תגובה
נטע ידיד16/10/2011אני חושבת שהפרשנות שלך אינה נכונה, זה שהוא לא מתחרמן כמוך מכל דבר שאת מחרמנת ממנו אינו אומר שהוא לא נמשך אליך, היצר המיני בין אנשים שונה וכנראה ששלך חזק יותר משלו. באשר לגיוון ולמשחק המקדים כידאי לשוחח אתו על כך ולהסביר מה את אוהבת בזמן סקס ומה מגרה אותך ולהתחיל ללמוד להכיר כל אחד את הגוף של האחר בדרך אחרת. הייתי ממליצה שתתחליו להתלטף כל אחד ילטף את השני בתורו זמן מה ללא מגע באברי המין ותספרו אחד לשני מה אתם אוהבים ומה נעים לכם, זו דרך אחת להתחיל לתקשר גופנית בדרך אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre
פשושית16/10/2011תודה על התגובה...זה אכן מה שאנו עושים ואני אומרת לו בדיוק מה אני רוצה ואיך...הוא פשוט אינו רוצה שום תנוחה פרט לתנוחה המיסיונרית...הוא טוען ששום תנוחה לא "עושה לו את זה" ובגלל זה גם לא עומד לו בזמן תנוחות אחרות אך ורק כשהוא מעליי אז עומד לו ואין שום בעיה יכול לחעמוד לו זמן רב. אם משנים תנוחה הוא כבר לא מגורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)