מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןסיון10/10/2011
שלום רב,
אני יוצאת מזה חצי שנה עם בחור מקסים ואנו מאוהבים מעל הראש, זה אף קשר שעומד לפני חתונה. בהתחלה היו יחסי המין בינינו מטורפים ומדהימים, אך בחודש האחרון חלה דעיכה באיכות יחסי המין: אני יבשה ויחסי המין מקרטעים ולא זורמים. הוא טוען שהוא מרגיש שאני לא נהנית ולכן גם הוא לא נהנה והביטחון העצמי שלו בסקס יורד, כמו כן הוא טוען שאני לא מספיק משוחררת ונינוחה במיטה.
יש לי שלוש שאלות ואודה לכם מאד על העזרה
האחת, מדוע זה קורה לנו? למרות שאנו נמשכים אחד לשני ומאד אוהבים אחד את השנייה
השנייה, מה אנחנו צריכים לעשות כדי לשפר את חיי המין?
השלישית, האם ניתן לקיים קשר ארוך טווח (חתונה) עם יחסי מין שאינם טובים?
בבקשה עזרו לי, אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות, זה מעיב על מערכת היחסים שלנו ואני לא רוצה לאבד אותו.
תודה מראש,
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
אורית פס10/10/2011אין מקום ללחץ,באופן טבעי התשוקה הגבוהה המאפיינת תחילתן של מערכות יחסים נוטה להתמתן עם הזמן ,וזה קורה לכל הזוגות,
נסו לדבר ביניכם על מה אפשר לעשות כדי להגביר את ההנאה ,או פנו לייעוץ קצר שיעזור לכם לעשות זאת,
סה"כ ,התופעה של דעיכת התשוקה קורית כדי שזוג ימשיך בחיים מתפקדים בלי רמות האטרף האופיניות לשלב התשוקה , אפשר תמיד [ברוב המקרים]לשפר ואין זו סיבה לצעדים דרמטיים כמו פרידה.,חשוב שתאמרי לו שאת עדיין נמשכת אליו ואוהבת אותו כך שהוא לא יאבד ביטחון,ונסי להיות יותר נינוחה,...זה יסתדר,בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מקרב לב
סיון10/10/2011הרגעת אותי, אקשיב לעצותייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)