מה קרה? מה התקלקל \ נשבר? מה אני צר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קרה? מה התקלקל \ נשבר? מה אני צר
    אייל
    23/01/2008

שלום, מזה מס' שנים הסקס שלי "על הפנים", לכאורה הכל נראה תקין, היו מס' חברות לתקופות של שנתיים (פחות או יותר) בנוסף היו מזדמנות (אבל לא יותר מדי). אני מגיע לזיקפה מלאה שמחזיקה כל משך האקט, אני גומר בצורה תקינה ואף מצליח להביא את הפרטנריות שלי לגמור ולהנות.

הסטוריה - עם החברה הראשונה (לפני כ-10 שנים בגיל 19-20/21) הסקס היה מ-ד-ה-י-ם, הגמירות היו ארוכות ו"עשירות", משך האקט המיני (שהיה נמרץ מאד-לא מתלטף) היה כ-40 דקות ואף היה עובר 60 דקות, מס' הפעמים ביום היה עולה על פעם אחת בלילה.

העניין הוא כזה - מהגמירות שלי בקושי יוצא משהו, "העניין" מתרכך מהר מאד אם אין פעילות לזמן כל שהוא, הגמירה עצמה לא מלווה בסיפוק היסטרי - והרגשת הסיפוק דועכת מהר מאד.
    הספורטיביות פסה מהאקט והוא אינטנסיבי לפרקים (כשאני מצליח להסדיר את נשימתי) - משך האקט משהו כמו 10 דקות עד רבע שעה.

מה קרה? מה התקלקל \ נשבר? מה אני צריך לעשות?
    החברה הנוכחית צעירה, אמורה להיות אנרגטית ומינית (והיא לא) וזה עוד לפני שדיברתי על חשק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאייל

מישהי
    24/01/2008

יש לשלול כמה דברים, מאז שהתפקוד המיני שלך ירד

אתה מעשן?
    שותה אלכוהול יותר מהרגיל שלך?
    בדקת את רמת הקולסטרול (סיבה ידועה שמפריע לתפקוד הגברי) לחץ דם,,

בקיצור תעשה לך בדיקה מקיפה כולל בדיקות דם לראות שהכל תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאייל

חילי
    26/01/2008

חבל שלא ניצלת את הפוטנציאל שלך בעבר, היית יכול להיות כוכב פורנו.שעה לזיין?
    אייל תקצר בנושא מספיק לזיין 20 דקות איכותיות תתחשב גם בפרטנרית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו