מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה,
צליל29/10/2011תודה בני,לפחות אתה עונה ומתייחס,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן על התודות-
בני30/10/2011אני מקווה שכעת את מבינה יותר מה עובר עלייך בעקבות כל התשובות שקיבלת כאן מהמומחים, בסופו של יום את אחראית לעצמך ועשי מעשה כדי שזה לא יישאר בגדר המלצות בלבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין כואבים,צליל17/10/2011
שלום, מאז לידת בני לפני שנה וחצי, יש לי מידי פעם כאבים ביחסי המין, ואי חשק,( למרות שאני מאד נמשכת לבעלי)שבעלי מנסה ליגוע בי יש לי מין צמרמורת בחזה, , בקושי גירוי, גם באיזורים המוצנעים, ביחסי מין עצמם אני לא הכי נהנית כי כואב ולא נוח, לפני שההיתי בהריון וגם בהריון שכבנו הפוך, אבל לא אנאלי כיום זה ממש לא נח מתכווץ לי כל האיזור של אגן הירכים עד לישבן, אולי כי אני סובלת מטחורים, (רק אם אני רואה איזה סרטון קצר אני מתחממת,)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין,
צליל20/10/2011בוקר טוב, מה הסיבה שלא עונים כאן? לחלק אני רואה שכן לחלק לא, באותו זמן כתבתי את הבעיה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה,
צליל26/10/2011מה הסיבה שלא ענו על שאלתי מלפני שבועיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית-
בני26/10/2011היי
עד שיענו לך המומחים שמן הסתם לא גרים בתוך המחשב ולכן אולי פספסו את שאלתך, או עד שפשוט תגשי לבירור רציני אצל רופא מתאים...רעיון גאוני לא?
אז...
כדאי מאוד שתדעי שלאחר לידה הרבה נשים מתלוננות על שינויים ביחסי המין מסיבות שונות, אני ממליץ לך לנסות את כל מה שיש באפשרותך כדי שתוכלי לקיים יחסים כפי שאת אוהבת, ולכן לגשת לגינקולוג לבדיקה זאת האופציה הראשונה, בהמשך לעשות בדיקות דם וללכת שלב אחר שלב כדי לוודא שהכל בסדר ותקין מבחינה רפואית, השלב השני זה לנסות תרגילים ותנוחות שלא גורמות לך לכאב, עם הזמן תלמדי מהו הגורם שמפריע אולי יובש בנרתיק שניתן להתגבר עליו עם ג'ל פשוט שנמכר בכל סופר פארם, ואם סרטון קצר עוזר לך להתחמם אז לכי על זה,
החיים הם דינאמיים ומשתנים ומה שהיה פעם טוב יכול להיות מחר עוד יותר טוב או עוד יותר "פחות" טוב!
כך שהכל תלוי בך ובפרטנר שיש לך בבית, דרך אגב שתפי אותו ותבקשי ממנו לתמוך בך כי הבעיה היא ...שלכם ולא שלך בלבד.
לעניין הטחורים קרוב לוודאי שהכאב מקרין על כל האזור ומונע ממך את הרצון לקיים יחסים, גם כאן חשוב שלא תזניחי את הטיפול בטחורים כי בכל זאת שנה וחצי אחרי לידה הגיע הזמן שלהם לעזוב אותך,
נ.ב אני מכיר מניסיון אישי משחה מיוחדת לטחורים תבררי בבתי מרקחת מי מכין משחה כזו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
mosha24/10/2011לענין הכאבים אין לי תשובה
לענין חשק מיני זה לוקח זמן אחרי לידה לדעתי תנסי לחרמן את בעלך הוא יתקרב יותר
ותיזמי את קשר מיני גם אם לא כל כך בא לו ....בסוף יצליח (אני מניח שהוא היה בלידה נכון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים ביחסי מין,
צליל24/10/2011לציצו אני לא ביקשתי את תגובתכם, תודה שלום,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
צליל24/10/2011לכבוד נטע עידן אורית ורפי, שלחתי הודעה על יחסי מין כואבים, נמצאו 4שאלות דומות, אין תגובה בכלל יש סיבה שלא עונים אולי אני בפורום הלא נכון, אבל לא נכון הוא לסחוב בת אדם לחכות לתשובה קטנה, ערב טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי תשובתי בסמוך
29/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)