עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    יואב
    24/01/2008

רציתי לדעת מה תפקידו של סקסולוג? יש לי בעיות במיטה עם חברה שלי, אני בן 29 אבל הזין מפקשש ברגעי האמת. אני יכול להוסיף שכשאני מביא ביד הזין עומד ואני גומר בסדר גמור. גם שאנחנו שוכבים אני גומר מהר מאוד. האם אני צריך תרופה או כדור? או ללכת לפסיכולוג? או לסקסולוג? מה סקסולוג עושה? זהו פסיכולוג שנותן תרופות כמו ויאגרה וכאלה?
    בבקשה תענה לי כדי שאטפל בזה בהקדם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• אתה צריך אימונים

רועי
    25/01/2008

היי,
    תרופות יכולות לעשות את העבודה בשבילך אבל כולם יודעים שזה לא בריא לקחת תרופות.
    מה שעליך לעשות זה להתאמן ביחד עם חברה שלך
    1.
    להזדיין בסבלנות
    2.
    יותר מין אוראלי ולאט לאט
    3.
    לעשות ביד לבד לאט לא לגמור וכשאתה מרגיש שאתה עומד לגמור לעצור ולהמשיך שוב אחרי חצי דקה
    4.
    ואחרי שעשית את זה לבד עכשיו תעשה ביד עם חברה שלך לאט לאט ותעצור ותמשיך אל תנסה לגמור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה סקסולוג/ית?!

29/01/2008

אתה מתאר בעיות נפוצות - חרדת ביצוע ושפיכה מהירה. נכתב על כך רבות בפורום ותוכל לשוטט ולקרוא תשובות שנתנו בעבר.

תרופות הן רק גלגל טיפולי אחד ואינן מרפאות את הבעיות. עוזרות לך לסחוב ולתפקד בזמן נטילתן.

בעזרת טיפול סקסולוגי (טיפול מיני) תוכל לטפל בשורש הבעיה. זה כמו טיפול פסיכולוגי, אשר ממוקד לאספקט המיני.
    העצות שנתן רועי נבונות ונכונות, אך זה לא במקום טיפול. זה מה שנקרא ייעוץ מיני ויש הבדל בין ייעוץ לבין טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו