דיבורים בשעת סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיבורים בשעת סקס
    טלי
    25/10/2011

שלום רב,

שמי טלי בת 35 נשואה 15 שנה לבעלי בן 41 + 3 ילדים.
    חשוב לציין שאני נמצאת עם בעלי מגיל 14 ולמעשה הוא הראשון שלי וגם אני הראשונה שלו.
    יש לנו מערכת יחסים מצויינת וגם הסקס שלנו הוא מגוון ונעים.
    בעלי מאוד אוהב שאני נוגעת לו בפי הטבעת ואפילו מחדירה לשם אצבעות.
    בשנה האחרונה התחילה לו תופעה מאוד מוזרה שבכל פעם שאני נוגעת לו שם הוא מתחיל לדבר על אנשים שאנחנו מכירים שאותם הוא רוצה "לזיין" הוא ממש מבקש ממני להגיד את השמות של החברים שלנו גם גברים וגם נשים.הוא צועק שהוא רוצה שהם יחדירו לו את הזין שלהם ורק ככה הוא גומר לפני כמה ימים הוא אפילו דיבר על אחותי שאותה הוא גם היה רוצה.
    התופעה הזאת מכבידה עליי מאוד ואף מלחיצה אותי וממש גורמת לי חוסר רצון לקיים איתו יחסי מין, מלבד זאת אני מרגישה פגועה שאולי אני לא מספקת אותו ולכן הוא רוצה אנשים נוספים.
    חוץ מזה הסטיה הזאת נראית לי לא נורמלית.
    השאלה שלי היא אם התופעה הזאת אכן נורמלית ואיך אני אמורה להתייחס אליה...
    אודה לתשובתכם בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיבורים בשעת סקס

הוספת תגובה

• טלי

mosha
    26/10/2011

לדעתי תופעה זו לא נורמלית תבדקי אים יש לו נטיות מיניות לגברים אני חויתי הכל אבל סיפור כשלך ....מוזר מאוד.דברי איתו גלוי אולי הוא מעונין באורגיה ? ומכוון אותך לשם ליראות איך תגיבי......המומכים כאן יעזרו לך בודאי בהצלחה אישה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיבורים בשעת סקס - תגובה

אורית פס
    29/10/2011

האם דיברת עם בעלך על כל הדאגות שפירטת כאן?
    בעיקרון אין רע במוטיב זה או אחר שעוזר לבעלך להגביר את הריגוש המיני שלו ,הבעיה היא שלך זה לא מתאים ומעורר בך דאגות ותהיות שמא אינך מספיקה לו,ולכן אני מייעצת לפתוח את הענין בשיחה לא בקורתית ולא מאשימה כלפיו,אך שכן יעבור המסר שהחידוש שהכניס מפריע ,מדאיג אותך ולא מובן,יתכן שדבריו ירגיעו או שיהיה נכון להימנע מכך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו