אורגזמה נשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה נשית
    אלמונית
    30/10/2011

שלום רב בריאה בדר"כ בת 31 הנני אוהבת מין ומאוד פתוחה לגביו הנני גומרת ממין אוראלי, אוננות וכן בשינה ,,,,,,,,,,,,,,,,, אך מחדירה לא ולא גם אם יש חיכוך לא עוזר, אני אפילו במהלך הסקס מחפשת פנטזיה בכדי לנסות להגיע אליה ולא מגיעה,,,,,,,,,,,,,, לציין שאני נורא אוהבת ונמשכת לבעלי אך המין בחדירה מהנה וטו לא אני מעוניינת לא לפנטז או לא להנות אני מעוניינת בסקס ואורגזמה מחדירה הכיצד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה נשית

הוספת תגובה

• אורגזמה נשית - תגובה

נטע ידיד
    30/10/2011

מתוך המחקרים ידוע כיום כי רק לכ 20% מהנשים יש יכולת להגיע לאורגזמה בזמן חדירה, כל השאר מגיעות לאורגזמה בדיוק כמוך. פשוט תמשיכי להנות ממה שנהנית עד כה. לעיתים ניתן להגיע לאורגזמה בזמן חדירה כאשר החדירה מתקיימת בשלב בו האישה מאד מגורה והחדירה נעשית כך שבמקביל לחדירה ישנו חיכוך מקביל בדגדגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

אלמונית
    31/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו