טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מקיים עם החברה שלי יחסי מין מזה 7 חודשים, אנחנו מקפידים שלא לתת ליום לעבור בלי שעשינו סקס לפחות פעם אחת ולעיתים אף יותר, בשבועיים האחרונים התחלתי לשים לב לזה שלא משנה כמה משחק מקדים אנחנו עושים בסוף אנחנו צריכים להשתמש בנוזלי סיכה בשביל לבצע חדירה וגם אחריי שאני שופך ומוציא את איבר המין שלי כעבור כמה דקות אנחנו רוצים לקיים יחסי מין שוב, היא אומרת שזה כואב להףכאב של נעץ. קראתי קצת על כל מיני הפרעות וזה לא נראה מתאים לא ל"וגיניזמוס" ולא ל"וולוודיניה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם לחברה שלך כואב כמו נעץ מדוע אתם מקיימים יחסי מין כל יום ויותר מפעם אחת? האם היית מתגרה במצב בו אתה יודע שעוד מעט במקום להנות יכאב לך? לא מובן לי בכלל מדוע החובה הזו לקיים יחסי מין כל יום, האם אתם במרוץ כלשהו? אם אתם לא עושים זאת האם זה סימן שאתם לא אוהבים? סקס עושים כשאוהבים רוצים ונהנים. אם לחברה שלך יש כאבים חשוב שהיא תבדק ושרופא מוסמך יאמר לה מה מקור הכאב שלה וכיצד ניתן לטפל בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד