כאבים בזמן חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן חדירה
    אביב
    31/10/2011

אני מקיים עם החברה שלי יחסי מין מזה 7 חודשים, אנחנו מקפידים שלא לתת ליום לעבור בלי שעשינו סקס לפחות פעם אחת ולעיתים אף יותר, בשבועיים האחרונים התחלתי לשים לב לזה שלא משנה כמה משחק מקדים אנחנו עושים בסוף אנחנו צריכים להשתמש בנוזלי סיכה בשביל לבצע חדירה וגם אחריי שאני שופך ומוציא את איבר המין שלי כעבור כמה דקות אנחנו רוצים לקיים יחסי מין שוב, היא אומרת שזה כואב להףכאב של נעץ.
    קראתי קצת על כל מיני הפרעות וזה לא נראה מתאים לא ל"וגיניזמוס" ולא ל"וולוודיניה"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן חדירה

הוספת תגובה

• כאבים בזמן חדירה - תגובה

נטע ידיד
    02/11/2011

אם לחברה שלך כואב כמו נעץ מדוע אתם מקיימים יחסי מין כל יום ויותר מפעם אחת? האם היית מתגרה במצב בו אתה יודע שעוד מעט במקום להנות יכאב לך?
    לא מובן לי בכלל מדוע החובה הזו לקיים יחסי מין כל יום, האם אתם במרוץ כלשהו? אם אתם לא עושים זאת האם זה סימן שאתם לא אוהבים?
    סקס עושים כשאוהבים רוצים ונהנים. אם לחברה שלך יש כאבים חשוב שהיא תבדק ושרופא מוסמך יאמר לה מה מקור הכאב שלה וכיצד ניתן לטפל בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו