למה אף רופא לא עונה באתר הזה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אף רופא לא עונה באתר הזה??
    חיים
    27/01/2008

אני בן 21, הכל אצלי היה תקין עד גיל 18,הייתה לי זיקפה טובה והכל היה בסדר גמור. בגיל 18 היתה לי ת.דרכים שבעקבותיה עברתי 4 צילומי c.t בראש(סדק שהתאחה),המצב הנפשי שלי הדרדר והייתי בדיכאון במשך כשנה.
    ..לא צריך להתבאס יותר מדי..הכל מצויין מבחינה נפשית עכשיו, אבל כבר 3 שנים שאני לא מתפקד מינית בכלל..כבר שכחתי מה זה זיקפת בוקר או זיקפה בכלל, גם כשאני מנסה לאונן אז יש לי חצי זיקפה רפויה ותוך חצי דקה אני כבר גומר. כנ"ל עם בנות, אני משיג הרבה בנות ואין לי בכלל בעיות רגשיות או התרגשויות מבנות אבל שוב זה אותו סיפור..כשאנחנו עוד בשלבי התחרמנות מוקדמים אני כבר גומר וזה כל כך מתסכל.. לא מאמין איך אני סוחב את העניין 3 שנים..בדיקת דם והורמונים אצל רופא המשפחה הייתה תקינה..ניסיתי לקחת כדורי ויאגרה וסיאליס וזה הכי מתסכל..זה לא משפיע בכלל..להפך אני חוטף סחרחורות ויובש בגרון.. בקיצור מצב מסובך.. ד"ר..מוכן לבוא לטיפול רק רוצה לדעת מה הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כוס רבאקקקקקקק ערססס כל הפורום המזו

שוב אניייייי
    29/01/2008

למה אף אחד לא עונה למה הפורום הזה נועד איפה הרופאיםםםםםם????????????מה שנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הערס הראשון שעונה חיים תרגיע!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/01/2008

יהייה נכון שעם קושי כמו שאתה מתאר, שתפנה למרפאה לטיפול מיני. יש מקום לערוך תשאול מעמיק ומקיף יותר באשר לבעייתך ולא לתת לך כדור כזה או אחר לזיקפה כי הקושי שאתה מתאר, יעש בו גם מרכיב פסיכולוגי!
    אז תרגיע ותגיע!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו