טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 21, הכל אצלי היה תקין עד גיל 18,הייתה לי זיקפה טובה והכל היה בסדר גמור. בגיל 18 היתה לי ת.דרכים שבעקבותיה עברתי 4 צילומי c.t בראש(סדק שהתאחה),המצב הנפשי שלי הדרדר והייתי בדיכאון במשך כשנה. ..לא צריך להתבאס יותר מדי..הכל מצויין מבחינה נפשית עכשיו, אבל כבר 3 שנים שאני לא מתפקד מינית בכלל..כבר שכחתי מה זה זיקפת בוקר או זיקפה בכלל, גם כשאני מנסה לאונן אז יש לי חצי זיקפה רפויה ותוך חצי דקה אני כבר גומר. כנ"ל עם בנות, אני משיג הרבה בנות ואין לי בכלל בעיות רגשיות או התרגשויות מבנות אבל שוב זה אותו סיפור..כשאנחנו עוד בשלבי התחרמנות מוקדמים אני כבר גומר וזה כל כך מתסכל.. לא מאמין איך אני סוחב את העניין 3 שנים..בדיקת דם והורמונים אצל רופא המשפחה הייתה תקינה..ניסיתי לקחת כדורי ויאגרה וסיאליס וזה הכי מתסכל..זה לא משפיע בכלל..להפך אני חוטף סחרחורות ויובש בגרון.. בקיצור מצב מסובך.. ד"ר..מוכן לבוא לטיפול רק רוצה לדעת מה הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יהייה נכון שעם קושי כמו שאתה מתאר, שתפנה למרפאה לטיפול מיני. יש מקום לערוך תשאול מעמיק ומקיף יותר באשר לבעייתך ולא לתת לך כדור כזה או אחר לזיקפה כי הקושי שאתה מתאר, יעש בו גם מרכיב פסיכולוגי! אז תרגיע ותגיע!! עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד