מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש עזרה דחוףאנונימי -דחוף09/11/2011
שלום ,אני נמצא בקשר כבר ארבע שנים עם מישהי שאני אוהב אהבה אמיתית,אהבה כזאת שאתה רוצה שתהיה לך כל החיים.
כבר זמן רב שיש לנו בעיה,
מסיבה כזאת או אחרת (היא לא יודעת להסביר לזה)
היא מתרחקת ממני מבחינה מינית,אנחנו נפגשים כל יום כמעט,ישנים ביחד כעט כל יום,אציין שאנו לא מתגוררים יחד, ומבחינה מינית שום דבר לא קורה בינינו.
מלבד פעם בחודש בערך שכן נוצר אקט מיני וגם לא סקס אלא הדברים השוליים יותר,אין בינינו סקס כבר זמן ארוך.
אני יודע שהיא אוהבת אותי,עברנו תקופה לא קלה של חוסר אמון שלה בי,שממנו החלה כל ההתרחקות המינית ומאז כשפתרנו את בעיית האמון עדיין הקרבה הפיזית לא משתנה,אני סבלני כלכך,מחכה,לא מתייאש,היא האישה של החיים שלי,אני רוצה רק אותה, לא מעניין אותי חוץ ממנה,אני אוהב אותה אהבה טהורה,אמיתית..אני מוכן להילחם,אבל איך?מה לעשות?איך לפתור את זה?היא טוענת שקשה גם לה אבל משהו חוסם אותה..מה זה יכול להיות?אני אובד עצות..קשה לי..אני לא רוצה לאבד אותה היא באמת יקרה לי ואני יעשה הכל לפתור את זה..מה לעשות וכיצד לפעול לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש עזרה דחוף - תגובה
נטע ידיד09/11/2011אתה כתבת שעברתם תקופה שהיה בה משבר של אמון, בהחלט אם המשבר היה עמוק זה יכול להסביר את מה שקורה ביניכם. ניכר כי היא מעונינת בקשר שביניכם לא פחות ממך לכן היא נשארת למרות המשבר שחוויתם, קוגניטיבית היא כנראה נותנת בך אמון כי הרי אתם ביחד אבל הגוף שלה מגיב לרגשות ויתכן ועמוק בפנימיות שלה קיים חשש שאותה חוויה שהיא חוותה בעבר תחזור על עצמה בעתיד שוב. אם ההתדרדרות חלה מאז המשבר יתכן ותצטרכו להיעזר באיש מקצוע בכדי להחזיר את האמון ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)