טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קשה לי לענות לך על פי המידע שציינת. למשל בני כמה אתם, האם היית בקשר מיני אחר קודם לכן, מה פרוש אינך יכולה להפתח מינית - מה אינך מוכנה לעשות. בכל מקרה אל תעשי משהו שאינו מתאים לך, לכי על פי הקצב שלך, מין אמור להיעשות מתוך ביטחון בקשר ומתוך רצון והנאה, יתכן ואת עדיין צעירה ואינך בשלה לכך ויתכן שהמסרים שקיבלת מהבית חוסמים אותך. אם את צעירה פשוט חכי לרגע הנכון - הוא יגיע ,ואם את מעל גיל 20 יתכן ושווה לשוחח על כך עם משהו מקצועי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אנחנו בני 22. לא היה לי איתו ניסיון מיני בעבר היינו חברים טובים הרבה שנים וזהו. אני מרגישה שאני מתביישת איתו... מתביישת ממנו... לאיך שהוא יגיב לגוף שלי. אני לא מעריכה את עצמי. אני מרגישה שאנשים יותר טובים ממני. אבל איתו משום מה יש בי חשש לקחת צעד קדימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד