מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה- כאבים בעת קיום יחסי מיןיעל11/11/2011
שלום,
אני בת 19 ויש לי חבר כבר 5 חודשים. אנחנו מקיימים יחסי מין מלאים קרוב לחודש.
בכל הפעמים שקיימנו יחסי מין לא הייתה פעם אחת שלא כאב לי או שהצלחתי ליהנות באופן כזה או אחר. בנוסף לכך, מעולם לא הגעתי למצב שבו אני גומרת מקיום יחסי מין מלאים אלא רק מיחסי מין יבשים.יש לציין כי אלו הפעמים הראשונות שאני מקיימת יחסי מין. לפני כן מעולם לא שכבתי עם אף אחד. אשמח אם תענו לי ממה נובעים הכאבים וכיצד אני יכולה לטפל בהם? יש לציין כי הכאבים הם בעומק איבר המין ולא בפתח עצמו וכי אין בעיה כלל בעת החדירה אלא רק כשאיבר המין מגיע עמוק יותר. בנוסף לכך אני לא מרגישה תחושת לחץ או פחד מקיום יחסי המין ולכן לא ניראה לי שזו הסיבה לכאבים אלא סיבה אחרת.
שאלה נוספת- מעולם לא הגעתי למצב בו אני גומרת בקיום יחסי מין מלאיים.. הדבר פשוט לא גורם לי לתחושת הנאה. יש לציין כי עניין זה מפריע לי מאוד. החבר שלי כן גומר ביחסי מין מלאיים אבל אני לא הגעתי למצב כזה. האם זה דבר שיגיע עם הזמן או שניתן לטפל בזה כעת? למיטב ידעתי ההנאה באה אחרי כמה פעמים של קיום יחסי מין.. אבל יצא לנו לשכב יחסית הרבה ולמרות כך לא הצלחתי לגמור...ואפילו לא להתקרב לזה כמו ביחסי מין יבשים.
אשמח אם תענו לי על שתי השאלות ותעזרו לי כיצד ניתן לטפל ב2 הבעיות האלו שלדעתי גם קשורות אחת בשנייה..תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה- כאבים בעת קיום יחסי מין - תגובה
אורית פס14/11/2011בקשר לקשיים לגמור ביחסי מין "יבשים" או עדיף חיצוניים,אין זו בעיה כלל ומרבית הנשים מגיעות לאורגזמה בעקבות גרוי חיצוני ולא עקב חדירה,יחד עם זאת זה דבר שיכול להשתנות עם הזמן,ובעיקרון אם תקבלי או תתני לעצמך גרוי חיצוני תוך כדי חדירה [יש תנוחות בהן זה מתאפשר ] אז הסכוי לאורגזמה בחדירה גבוהה יותר.
בקשר לכאבים,יתכן ומדובר בתסמונת כאב כמוה אנו רואים די הרבה במרפאות לטיפול מיני,מציעה לך לפנות למרפאה כזו,או למטפלת מינית שתעבוד איתך וגם תפנה לבדיקה גניקולוגית [לא כל רופא נשים מודע לבעיות אלו] עדיף לפנות לסקסולוג\ית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-
יעל16/11/2011האם תוכלי להמליץ לי על מרפאה מוכרת וטובה מסוג זה או על רופא ספציפי באזור באר שבע??
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר17/11/2011מרפאה לטיפול מיני בבי"ח סורוקה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)