שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טלי
    16/11/2011

שלום ,
    אני ובעלי נשואים 8 שנים, אני מתקרבת ל-40, הוא גדול ממני ב- 5 שנים. יש לנו כמובן שלושה ילדים מקסימים, עבודה , בית ושוב ילדים ושוב עבודה ובית ......יש בניינו משיכה ואם כבר מגיעים ליחסי מין אז מבחינת בעלי לא רואים אור בקצה.... הוא לא גומר. אני את שלי עושה פעם, פעמיים.....ואין לי כוח. הדבר קורא ברוב המקרים רק אחרי שאני עוזרת לו וגם את זה לא תמיד עוזר. הוא מבחינתו טוען שאין לו בעיה עם זה , הוא מאוד אוהב אותי וחשוב לו מכל שאני נהנת, לי זה מפריע הן רגשית והן פיזית , יש חציין שאין שינוי מתחילת הקשר שלנו, ככה זה היה מהתחלה....
    תודה מראש על ההתייחסות,
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טלי

mosha
    16/11/2011

יתכן שבעלך זקוק לטיפול רפואי..ממליצ לנסות ויאגרה זה נותן תוספ לסקס בעוצמה שלא הכרתם..שווה ניסיון .אין בעיה למרשם מר המשפחה..בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/11/2011

האם זה מפריע לך? האם גורם לך לכאב? האם מצליח לשפוך?האם נוטל תרופות כלשהן?.......יש 3 ילדים...כנראה שפך..... האם במין אוראלי שופך? באוננות? לא צריך ויאגרה כמו שענו לך זה לא בדיוק קשור.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

טלי
    17/11/2011

תודה על התשובה , עליי להבהיר שאין לבעלי בעית ליבידו, אין בעית זקפה, יש מה שנקרא שפיכה מאוחרת..... שזה אומר השפיכה יכולה לבוא כעבור שעה ויכולה לא לבוא בכלל. שזה אומר שאני בנתיים גומרת מספר פעמים, האם זה כואב אח"כ ? כן זה כואב כי אין לי כבר כוח ורצון להמשיך.... מין אורלי עוזר אך לא תמיד. האם זה מפריע לי ? כמו כל גבר רוצה שבת זוגו תגיע לאורגזמה, אותו הדבר אני רוצה שבן זוגי יהנה איתי , שזה אומר יגיע לשפיכה.
    תודה,
    טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

24/11/2011

בטיפול מיני זוגי ניתן לשפר שפיכה מעוכבת, כלומר לקצר את משך הזמן עד השפיכה.

לטיפול חשיבות גם ביכולת להפחית תסכול, כמו זה שאת מתארת, לדוגמא, סביב העובדה
    שאת מגיעה לרצף אורגזמות, אך עדיין מפריע לך שהוא לא גומר, למרות שהוא מדגיש שלו עצמו זה לא מפריע....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו