שפיכה לאחור - "נקודת מיליון הדולר"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה לאחור - "נקודת מיליון הדולר"
    אמיר
    23/11/2011

שלום רב,
    לאחרונה התחלתי להשתמש בשיטת האורגזמה הטאואיסטית, לפיה יש להפעיל לחץ על חייץ הנקבים בעת האורגזמה (או מעט לפניה) בכדי לגמור ללא שפיכה.
    לאחר השפיכה, נותר מעט זרע בשתן שלי (בדקתי זאת בכוס).

למרות זאת, השיטה אכן עושה נפלאות ל"ליבידו" שלי, ומאפשרת לי להמשיך לפעם שנייה ושלישית ללא כל בעיה (עם הפרש של מס' דקות בלבד).

רציתי לדעת, בקיצור, האם אני גורם נזק לגוף שלי?

כמו כן, רציתי לדעת האם ניתן לבצע את התהליך מבלי לגרום לזרע לחדור לשתן? לפי מה שקראתי זה ניתן - אך המקורות הינם אתרים ספיריטואליים (אתרי טאנטרה) ואעדיף חוות דעת של רופא.

תודה!
    אמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שפיכה לאחור - "נקודת מיליון הדולר" - תגובה

24/11/2011

הלחץ בחייץ הנקבים אינו מומלץ מבחינה רפואית. זה דומה ללחץ על צינור מיים כנגד זרם המים. אם הוא ממושך מדי זה יגרום לנזק לחלק עם לחץ המוגבר. כך גם בגוף.

מבלי להכנס לפילוסופיה הטאואיסטית. ברוב שיטות הטנטרה לא מדובר בלחץ חיצוני מיכני, אלא בעצירות טבעיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לעשות זאת ללא לחץ- עם אימון

המלצה
    25/11/2011

שלום אמיר

ניתן לעשות זאת גם ללא לחץ, מה שמשאיר את יחסי המין טבעיים ונוחים יותר מאשר עם הלחיצה.
    זה דורש אימון אמנם והרבה פעמים לא מצליח אם לא מנוסים
    (באוננות זה יותר קל מאשר ביחסי מין)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו