נשואים 17 שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשואים 17 שנה
    יונית
    24/11/2011

אוהבים ונהנים כ ל הזמן ממין .1-
    לאחרונה אני ירדתי 40 קילו במשקל לאחר קיצור קיבה פתאם אני מרגישה שקשה לי להגיע לאורגזמה בקלות לפני זה הייתי מגיעה לאורגזמה חזקה מליקוק של איבר מיני היום כמעט ולא מה קורה מה לעשות אני ובעלי כל כך אוהבים לעשות ולהנות .
    2- בעלי בן 42 לאחרונה ולפעמים קשה לו להחזיק את הזקפה ואיבר מינו נהיה רפוי האם צריך ויאגרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואים 17 שנה

הוספת תגובה

• שכחתי להגיד

יונית
    24/11/2011

שאני בת 36 שנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואים 17 שנה - תגובה

24/11/2011

קרוב לודאי שהקושי שלך לגמור אינו קשור בגורם פיזי, אלא רגשי. אלא אם כן בנוסף לניתוח היה משהו נוסף.

לגבי בעלך, צריך לבדוק מבחינה רפואית אם קיימים גורמי סיכון (כגון, יתר לחץ דם, סוכרת, כולסטרול וכד') אשר פגעו בזקפה. צריך לטפל בהם בראש ובראשונה. במקביל הוא יכול להנות מתרופות לשיפור הזקפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר רפי ואכן

יונית
    25/11/2011

יש כולסטרול גבוה לבעלי והוא מקבל תרופות כבר שנים למי לפנות אשר אלי שמעתי שירידה גדולה במשקל גורמת לרפיון האם תרגיל פי סי יעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו