קשיים בזוגיות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בזוגיות.
    תמי
    25/11/2011

היי. לי קוראים תמר, אני בת 33 ומזה זמן רב שלא היה לי גבר קבוע בחיי.
    למעשה עברו כבר קרוב לשנתיים מאז הייתי במצב אינטימי עם גבר ואני חשה מאוד את המחסור במגע הפיזי. העניין הוא שעם הגברים שיצא לי להיות איתם עד היום לא ממש הצלחתי להגיע לאורגזמה ודיי הרגשתי מן סוג של זרות במיטה.
    אני מתלבטת אם יש לי בעיה מינית פיזית או שאולי "סדנת זוגיות" זה משהו שעשוי להועיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בזוגיות.

הוספת תגובה

• קשיים בזוגיות. - תגובה

אורית פס
    27/11/2011

שנתיים ללא קשר זוגי זה לא מזהו חריג,יותר מטריד לדעתי זה נסיון העבר עם גברים שעם כולם חשת תחושת זרות במיטה,יתכן שמדובר בקשרים קצרים יחסית ועדיין לא נבנתה נינוחות ואמון מספיקים כדי שתרגישי יותר טוב?
    לא ציינת את משכי הזמן של קשרייך בעבר ולכן קשה להעריך.
    יתכן וזוהי גם הסיבה לקשיי האורגזמה ,רק במצב של נינוחות אשה תוכל להתרכז בתחושות גופה ,להתעורר ולבסוף לחוות אורגזמה.
    האם לבד באוננות את כן מגיעה לאורגזמה? אם לא,הרי שיש מקום שקודם תלמדי להגיע לאורגזמה לבד ואז הסכוי גדול יותר שתוכלי "ליישם" למידה זו גם עם גבר.
    בכל מקרה כל אשה בעיקרון יכולה ללמוד להגיע לאורגזמה,ואם יש קשיים שאינם נפתרים מומלצת פניה לגורם מקצועי. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו