לא מאפשרת שירדו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מאפשרת שירדו לי
    נועה
    29/11/2011

שלום. אני מניחה שגם אחרי התייעצות זו הדבר לא ישתנה אבל מעניין אותי מה סקסולוג יוכל לומר על זה. אני בת 30 . מעולם לא נתתי שירדו לי, בעיקר מתוך הפחד שיגעלו ממני. עם זאת אני שומרת בקנאות על ההיגנייה האינטימית ע"י מקלחות עם סבון אינטימי ותחתוניות. אני מניחה שהגועל נובע מכך שבמשפחה תמיד נגיעה בילדות במקום זה גרמה לתגובה מזדעזעת של אימי .
    כן חשוב לציין שזו כמעט הפנטזיה היחידה שגורמת לי לגמור.
    אז קודם כל השאלה איך מתגברים על זה . כי אני בטוחה שאני מפסידה המון.
    וב- יש לי תחושה וודאית שבנים נגעלים מיזה למרות שחבר שלי מנסה לרדת, אבל כשאני מונעת בעדו יש תחושה תמיד ש"הצלתי" אותו או יותר נכון- שהוא "ניצל".
    אז למה הוא מציע מלכתחילה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מאפשרת שירדו לי

הוספת תגובה

• לא מאפשרת שירדו לי - תגובה

נטע ידיד
    30/11/2011

תשאלי את עצמך מדוע הוא מציע לרדת לך, האם בכדי להגעיל את עצמו?
    כפי שאת ציינת את מושפעת ממסרים שליליים בבית, סביר להניח שהוא לא. הוא לא נגעל לרדת לבחורה ורוצה לגרום לך להנאה, זה מה שקורה כשאוהבים אחד את השני, אם הוא היה נגעל סביר להניח שהוא לא היה מציע לך לעשות מין אוראלי.
    נשמע שאת רוצה אבל חוששת, תצטרכי לפתור את הסוגיה הזו עם עצמך או בטיפול ולהיות שלמה עם הבחירה שלך. בכל מקרה את יכולה לשטוף את עצמך לפני קיום יחסי מין ולהשפריץ מעט בושם באזור אגן הירכים ואז סביר להניח שהמקום נקי, רענן ולא מסריח, לשיקולך. ניתן להנות ממין בדרכים רבות, לא חייבים לקיים מין אוראלי כדי להנות ממין כך שכל בחירה שלך היא טובה בתנאי שאת שלמה אתה ונהנת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו