תענו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענו לי
    nuyh
    30/01/2008

אני בת 12 וחצי ויש לי חבר ב18 זה לא רגיל אני יודעת והוא לוחץ עליי לקיים איתו יחסיי מין ובסוף הסכמתי האם מה שעשיתי נכון ולכל מי שרוצה לדעית עשיתי איתו הכול!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תענו לי

הוספת תגובה

• אין שום רע בסקס תירגעי

אבי
    30/01/2008

איפה ההורים שלך? תילכי מהאיש הזה הוא פדופיל סוטה ואני מציע לך לספר להורים על זה הוא מנצל אותך בישביל הסטיות שלו את יכולה לעשות את זה אם בני גילך אין שום רע בזה אבל אם בן 18?!,הוא מנצל אותך מינית ילדה ואדם ששוכב אם בת 12 הוא פדופיל סוטה ואת צריכה לנתק איתו כל קשר מיני וגם סתם שלום שלום ברחוב וביכלל.ספרי להורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגיל 12 אני

מישהי
    30/01/2008

שיחקתי עדיין בחבל, גומי ובובות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גלית

ד''ר חגית כהנא
    31/01/2008

החבר לחץ עליך ועשית ה כ ל . אפילו הוספת סימני קריאה.
    העובדה שהוא לוחץ עליך מטרידה אותי מאד אפילו יותר מהעובדה שהסכמת
    יחסי חברות צריכים להיות מבוססים על הבנה והתחשבות לא על לחץ חד צדדי.
    אני מקווה שאינך בהריון אם יחסי המין היו במהלך 72 השעות האחרונות גשי לבית מרקחת וקחי פוסטינור
    אני חושבת שאת צריכה לשוחח עם אדם מבוגר שמכיר אותך כמו יועצת בית הספר
    אני לא מרוצה ממערכת יחסים שיש בה לחצים
    אני מודה שלא הייתי רוצה שביתי שהינה בגילך תהיה נתונה ללחצים ותקיים יחסי מין בגלל הלחץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו