בעיות זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה
    אנונימי
    07/12/2011

שלום. אני בן 26 ולאחרונה נתקלתי בבעיות זקפה בעת קיום יחסי מין. אני ובת זוגתי מקיימים יחסי מין באופן שוטף ואני מצליח להגיע לזקפה מלאה ואף לאורגזמה אך כפי שאני שם לב הביצועים שלי הם לא "מה שהיו", הזקפה שלי חלשה יותר, זמן מועט יותר ואני לא מצליח לקיים יחסי מין יותר מפעם אחת (מה שלא אפיין אותי בעבר).
    לפי מיטב הבנתי בגיל כזה עדיין לא "צריכות" להופיע בעיות זקפה, ולכן אני שואל מה יכולה להיות הבעיה והאם אני צריך ללכת לטיפול רפואי ואצל מי (סקסולוג, אורולוג)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה

הוספת תגובה

• בעיות זקפה - תגובה

נטע ידיד
    07/12/2011

אתה יכול לפנות לאורולוג לבדיקה, במידה ותשלל בעיה רפואית (מה שיקרה לדעתי) סביר להניח שהבעיה רגשית. יתכן ואתה נלחץ מקיום יחסי מין תוך טווח זמן קצר מסיבה כלשהי, כדאי שתבדוק את זה ותנסה להבין מדוע התדירות הגבוהה חשובה לך או לבת זוגך ומה זה גורם לך, מה המשמעות של זה בתוך הקשר שלכם. בהחלט יש מקום לפנות לסקסולוג בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו