קרום הבתולין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום הבתולין
    נעמה
    11/12/2011

שלום רב, אני כיום בת 24, וקיימתי יחסי מין לראשונה בגיל 20, הייתי עם גבר אחד (ועד היום) לא שכבתי עם גברים אחרים לפניו וגם לא אחריו, אנחנו ביחד עד כה. אבל יש משהו שחוזר ומטריד אותי מדי תקופות מסוימות...
    בעת ששכבנו בפעם הראשונה, לא ירד דם.. שום זכר לדם.
    כפי שציינתי לא הייתי עם גבר אחר לפניו, לא עברתי חס ושלום התעללות מינית לא כלום,
    כאב לי בפעם ראשונה (ולעיתים עד היום)
    אבל דם לא ירד
    רציתי לדעת מה זה אומר? זה נורמלי? חייב לרדת דם ? מה זה אומר על הנשיות שלי? אוכל להביא ילדים בעתיד? ראוי גם לציין שלא הלכתי לרופא/ת נשים למעט פעם אחת לקבל מרשם לגלולוץ. אבל לא יותר מזה.
    זה ממש מטריד אותי
    אשמח לקבל תשובה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרום הבתולין

הוספת תגובה

• קרום הבתולין - תגובה

אורית פס
    19/12/2011

דימום בזמן ביתוק הבתולין איננו חובה,זאת אומרת יש מקרים בהם לא יהיה דימום ואף לא כאב ,במקרה שלך היה כאב וזה בסדר,אך מאחר והכאב ממשיך ובאם אינך בתולה אך ממשיכה לסבול מכאבים בחדירה יש לבדוק את מקור הכאב.
    העובדה ש לא היה דימום אינו צריך להדאיג אותך כלל,ואין זה קשור כלל לסיכוייך להרות בעתיד.
    אני חושבת שאת צריכה להיות במעקב עם רופא\ה נשים באופן מסודר ולא רק לחידוש מירשמי גלולות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו