עקמת פין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת פין
    אני
    15/12/2011

שלום,
    תמיד שמתי לב שהפין שלי נוטה לצד שמאל, לאחרונה ממש ניסתי למדד אותו ונראה לי שזה יוצא 32 מעלות + -.. הכוונה שהוא מתחיל רגיל כזה ואחרי 2,3 ס"מ או פונה שמאלה..
    שאלתי היא אם חובה לעשות ניתוח או שזה אפשרי להשאיר אותו ככה? האורך הוא 14+, העובי נראה לי נורמלי. כמובן שכל השאר כמו גמירה שפיכה וכו' הכל בסדר..
    עדין לא קיימתי יחסי מין ואני לא יודע אם זה יפריע לי לחדירה או לא..? ואם זה יכאב למי זה יכאב לי או לאישה או לאף אחד?
    האם זה נורמלי או שזה חריג?
    ד"א יש לי תמונה פשוט לא היה לי נעים לשלוח לכאן אך אם זה יעזור אני מוכן לשלוח..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת פין

הוספת תגובה

• עקמת פין - תגובה

24/12/2011

שאלת אותי גם בפורום אחר וכתבתי לך שזה תקין. מותר לו לסטות קצת לצדדים. אם זה לא כואב ואינו מתקדם - עזוב את זה. רוב הסיכויים שזה לא יכאב לך ולזוגתך ולהיפך - יוסיף קצת עניין וכייף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זווית הפוכה

פעיל
    28/12/2011

לחבר שלי יש סטייה ימינה ב- 31 מעלות. ועדיין הוא מצליח לגמור ולגרום לי סיפוק למשך 40 דקות. אז תגיד תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו