פתרון לבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון לבעיה
    המבואס
    19/12/2011

אני ואישתי נשואים כ10 שנים הסקס בינינו טוב אך יש לי בעיה קצת מוזרה בזמן שאישתי יורדת לי אני מגיע לזיקפה מלאה הבעיה היא בזמן שהיא מפסיקה לרדת לי ועד שאני מגיע לחדירה הפין שלי מתחיל לאבד מחוזקו וכך אני מתקשה בחדירה הדבר לא ברור לי אני מבואס מאוד מהסיטואציה אני בן 35 המצב לא היה ככה רציתי לדעת ממה נובעת הבעיה.
    רציתי להוסיף דבר נוסף אם אישתי יורדת לי אני יכול להשאר ללא גמירה זמן ממושך מאוד ואפילו לא לגמור אבל מרגע החדירה אני יכול להחזיק דקה ולפעמים יותר (בין שבע לשמונה דקות)הדבר הזה גם מתסקל אותי שאני לא שומר על איפוק נורמלי מה הבעיה בדבר.
    תודה רבה ומקווה להיענות בקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתרון לבעיה

הוספת תגובה

• פתרון לבעיה - תגובה

24/12/2011

יכולת השליטה שלך תקינה לגמרי והזמן שאתה מתאר הוא אף מעל לממוצע.

לגבי הזקפה, ייתכן ומדובר בחרדת ביצוע הכרוכה בחדירה (שכן במצבים אחרים אין לך שום בעיה בזקפה), על כן כדאי תקופה מסויימת להמנע מחדירה ולהנות ממגוון המצבים האחרים שאתה מתאר (בהם מן הסתם אתה נהנה, אך חושב ומתכנן את החדירה שתבוא בהמשך והחשיבה המלחיצה היא שמפילה לך את הפין).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו