לא גומרת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת...
    דניאל
    23/12/2011

שלום, אני בת 17 וחצי ונמצאת עם חבר שלי שנתיים.
    לפני חודש החלטתי שאני מספיק מוכנה לעשות את זה בפעם הראשונה.
    אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני, הוא רגיש ומקשיב לי ומאוד חשוב לו ההנה שלי בזמן הסקס שלנו.
    בסה"כ אני מאוד נהנת גם לפני שעשינו סקס נהנתי (מדברים אחרים )
    הבעיה שלי שאני לא גומרת
    לא מחדירה, לא מאצבעות, לא מירידה, פשוט מכלום!!!
    לא משנה כמה הוא עושה , משקיע, נוגע , מחרמן , מלטף ומממש מתאמץ אני לא מצליחה לגמור. אני גם מאוד נמשכת אליו ומרגישה טוב עם הגוף שלי...
    מגיל קטן אני מאוננת, ממש מגיל קטן אני חושבת סביבות ה8, 9 בזמן הזה אפילו לא ידעתי מה אני עושה ורק כשגדלתי הבנתי שאני מאוננת.
    אני מאוננת בצורה קצת מוזרה, אני שוכבת על הבטן (עם תחתונים) ונוגעת עם היד באיבר ובשפשוף של כמה זמן מגיעה לאורגזמה.
    השאלה שלי היא למה אני לא גומרת עם חבר שלי? ומה אני או אנחנו יכולים לעשות בשביל שזה יקרה?
    אגב רק בצורה הזאת שהסברתי (על הבטן) אני מצליחה לגמור כשאני מאוננת לעצמי, ניסיתי גם בדרכים אחרות כמו על הגב או להחדיר אצבעות ולא הצלחתי...
    תודה על העזרה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת...

הוספת תגובה

• שלבי בין שני הדברים

יוסי
    24/12/2011

שתפי את חבר שלך בעניין ומתי שבא לכם (אולי כשהוא קצת קרוב לגמור) תתהפכי על הבטן ותני לו שישכב מעליך וישים את הידיים כמו שאת נוהגת לשים תוך כדי שהוא בתוכך.

ככה אני וחברתי עושים וזה תענוג!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומרת... - תגובה

אורית פס
    27/12/2011

ככל שטכניקת האוננות תהיה שונה ממה שקורה עם החבר כך תתקשי לגמור,
    נסי:
    1. אותה אוננות אבל בלי תחתון אלה במגע ישיר ואח"כ הנחי אותו לתת לך גרוי ידני דומה למה שאת נותנת לעצמך
    2. נסי עם ויברטור שמספר רטט מאד אינטנסיבי וישחרר אותך מהקיבעון של גמירה רק בצורה מסוימת,
    3. קצת סבלנות ,יש לך חודש אחד של נסיון מיני ,מאד אפשרי שהדברים יתרחשו באופן ספונטני עם הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו