חברה שלי מסרבת לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה שלי מסרבת לגמור
    איציק בנדג'ה
    24/12/2011

כשאנחנו שוכבים ומגיעים לרגע השיא היא עוצרת אותי מלהמשיך.. שאלתי למה והיא אומרת שהיא לא יודעת.. היא אומרת לי להפסיק ואז מתחרטת על זה ואז שוב אומרת להפסיק.. היא לא מבינה למה היא אומרת את זה אבל גם כשאנחנו מדברים על זה אחרי זה היא אומרת שזה טוב מידי והיא פשוט מפחדת..
    מה עושים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה שלי מסרבת לגמור

הוספת תגובה

• חברה שלי מסרבת לגמור - תגובה

אורית פס
    27/12/2011

אכן, לעיתים נשים נתקפות פחדים מודעים יותר או פחות מתגובת האורגזמה שיכולה להיות עוצמתית וכרוכה במידה מסוימת של איבוד שליטה,אפילו שמעתי ממטופלת שהיא חוששת שתיראה מכוערת בזמן האורגזמה.
    אולי קשה לה לפתוח בפניך הכל ,וזה בסדר... האם לה זה מציק? האם מבינה שלך זה מפריע?
    יתכן שמס' פגישות עם איש\ת מקצוע יועילו ויקצרו את התהליך של ברור הקושי הזה.
    כל השאר טוב,וחבל שזה מעיב ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה שלי מסרבת לגמור - תגובה

אורית פס
    27/12/2011

אוסיף ש:
    האם מתקשה גם בהנאות אחרות?
    האם יכולה לאבד שליטה בנסיבות אחרות כמו,שתית אלכוהול,ואגב ,נסו קצת יין,אולי יעזור לבטל את הצנזורה העצמית שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו