לא גומר - בן 17- ואין אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומר - בן 17- ואין אורגזמה
    יריב
    28/12/2011

אז הבעיה שלי היא כזאת - בדר"כ עד שהופיע המקרה, היה לי חשק מיני גבוה, וניצלתי אותו כמה שאפשר.. הבעיה שלאחרונה אני מרגיש שאין לי חשק מיני בכלל! אין אורגזמה, כשאני רואה משהו שאמור להעלות לי את החשק המיני- אני לא מגיב בכלל. (וישנה זקפה)
    אני באמת לא יודע מה זה, וזה מכניס אותי לתסכול רב.. כי אני בכל זאת נהנה ממין ורוצה להנות מזה.
    אני חייב לציין שכל הקיץ לא חוויתי חשק מיני, החשק חזר אולי לשבוע ואז שוב.. אני נמצא באותה בעיה.
    אם תוכל לעזור לי, או לתת לי עצה איך לטפל בזה, אני אשמח
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא גומר- הכוונה- יש שופכה, אבל אין

יריב
    28/12/2011

אורגזמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו אחרון

יריב
    28/12/2011

איני סובל מלחצים נפשיים.. ככה שזאת לא הסיבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו אחרון - תגובה

06/01/2012

יריב שלום,

בדרך כלל התופעה שאתה מתאר נובעת מסיבות רגשיות, אך אתה מציין במיוחד שאינך סובל מלחצים נפשיים. על כן זה שווה בירור כדי לשלול סיבות גופניות, כגון, פגיעה עצבית או אחרת.

מה קורה כאשר אתה מאונן? האם אתה מצליח להנות למרות שאינך מגיע לאורגזמה? האם התופעה התחילה בפתאומיות או בהדרגה? האם אתה יכול לאונן בלי חשק? האם זה גורם לחשק להופיע תוך כדי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו