בעיות זקפה במגע מיני וחוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה במגע מיני וחוסר חשק
    אנונימי
    30/12/2011

אני בן 22 בריא בדרך כלל, בחודשים האחרונים אני מרגיש ירידה בחשק מיני, במצבים שבעבר הייתי מתגרה היום כבר לא מוזיזים לי.. עד לפני כחודש הייתי בקשר עם משהי וניסינו 3 פעמים לקיים יחסי מין אבל זה לא הלך..מה שקורה זה שבמשחק המקדים יש זקפה אבל ברגע שאני שם קונדום האיבר פשוט נופל, ניסיתי חדירה ללא קונדום והצלחתי לקיים יחסי מין במשך משהו כמו 2 דקות ושם זה נגמר, המצב הזה מתסכל מאוד והתחלתי לחשוב אולי הבעיה היא חוסר בטסטוסרון גם בגיל צעיר כזה? מה עליי לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות זקפה במגע מיני וחוסר חשק - תגובה

נטע ידיד
    02/01/2012

ראשית יש מקום לפנות לבדיקה רפואית להסרת ספק, תפנה לרופא משפחה או לאורולוג רצוי כזה שמתמחה גם בטיפול מיני לבדיקה. לרוב הבעיות הללו נובעות מסיבות רגשיות כמו לחץ וחרדה ויש לטפל בהן ע"י שיחות עם איש מקצוע מתאים - מטפל מיני מוסמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זקפה במגע מיני וחוסר חשק - תגובה

נטע ידיד
    02/01/2012

ראשית יש מקום לפנות לבדיקה רפואית להסרת ספק, תפנה לרופא משפחה או לאורולוג רצוי כזה שמתמחה גם בטיפול מיני לבדיקה. לרוב הבעיות הללו נובעות מסיבות רגשיות כמו לחץ וחרדה ויש לטפל בהן ע"י שיחות עם איש מקצוע מתאים - מטפל מיני מוסמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו