טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אנו זוג נשוי כ-4 שנים בשנות ה-30. בתחילה הקשר המיני היה טוב. בשנתיים וחצי האחרונות הוא פסק לחלוטין. דיברתי עמו רבות על כך, שלא ייתכן שזוג יחיה כמו שותפים לדירה ושלא יהיה קשר אינטימי. שלחתי אותו לרופא, שערך לו בדיקות דם שיצאו תקינות. בדיקות נוספות הוא לא ערך. כל פעם יש לו סיבות אחרות, לחץ בעבודה, עייפות, ההיריון שלי (חשש מפגיעה בעובר). אגב, גם הכניסה להיריון נעשתה לאחר בדיקת ביוץ ורק כאקט ביולוגי לצורך התעברות. מאז הלידה חלפה כמעט שנה, וקיימנו יחסי מין פעמיים בלבד לאחר שהרגשתי שאני כופה את זה עליו, אז לא דרשתי יותר. קשה לי לראות את עצמי ממשיכה לחיות כל חיי כנזירה מתוך כפייה. כל השיחות שלי עמו לא עוזרות, הוא פשוט חסר חשק מיני. אוסיף ואומר, כי בוודאות הוא לא בוגד בי. מה עוד אפשר לעשות? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני ממליצה שתפנו לייעוץ מיני מקצועי מאחר וניכר כי הבעיה כנראה אינה רפואית אלא קשורה יותר לבעיה רגשית כלשהי, בכל מקרה אני מסכימה אתך שרצוי שהמצב לא ימשיך כך כי רמת התסכול והכעסים ההדדיים תלך ותגדל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני ממליצה שתפנו לייעוץ מיני מקצועי מאחר וניכר כי הבעיה כנראה אינה רפואית אלא קשורה יותר לבעיה רגשית כלשהי, בכל מקרה אני מסכימה אתך שרצוי שהמצב לא ימשיך כך כי רמת התסכול והכעסים ההדדיים תלך ותגדל.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד