שפיכה מהירה כבר הרבה זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מהירה כבר הרבה זמן
    אמיר
    01/01/2012

אני בן 19 משרת כלוחם בצבא.יש לי חברה כבר תקופה ארוכה וכשאני חוזר אנחנו מקיימים יחסי מין לעיתים קרובות מאוד.הבעיה שלי היא שאני גומר מהר (1-2 דקות) וזה מבאס ומתסכל מאוד.גם לאחר שגרמתי ואנחנו שוכבים שוב-אני גומר תוך 5 דקות,גם קונדום וקצת שתייה חריפה לא משפרים את טווח הזמן.אשמח לעצה או פיתרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מהירה כבר הרבה זמן

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה כבר הרבה זמן - תגובה

נטע ידיד
    02/01/2012

שלום לך, שפיכה מהירה מוגדרת כמצב בו הפליטה מתרחשת ללא שליטה. ישנם תרגילים המלמדים שליטה על השפיכה תוכל למצא אותם ולקרא על הנושא בספר פז"ם של הלן זינגר קפלן או בספר על המיניות החדשה של הגבר של זילברמן. קונדום עשוי לעכב מעט את השפיכה אלכוהול ממש לא. ישנן תרופות נגד חרדה שגם הן מעכבות את השפיכה. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה דרך גרוי הדגדגן ולא דרך חדירה ועל כן משך החדירה לא תמיד משמעותי להן, חשוב להבין אם משך החדירה חשוב לך כי בפנטזיה שלך אתה אמור לשהות בפנים זמן ארוך מאד או שזה צורך משותף. אם אתה רוצה לעכב את הפליטה אתה יכול להאט את הקצב והגרוי בזמן החדירה לזמן מה או אפילו להשאר בפנים אך לא לנוע כלל ולנסות לשלוט על הפליטה בדרך זו. כמו כן חשוב שהחדירה לא תתבצע כשאתה ברמת גרוי מאד גבוהה במצב של לפני פליטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו