בעיה בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בזוגיות
    אורנית
    03/02/2008

אבקש את עצתכם, אני נשואה מס' שנים עם עליות ומורדות.
    לעיתים יש ביני ובין בעלי חילופי מילים קשות ופגיעות. אנחנו מאוד אוהבים, אך כל אחד עם אגו ומתקשה לוותר.
    מה שקורה שכתוצאה מהעלבונות בעלי לא מתפקד במיטה.גם כשטוב ביננו, אז איבר מינו עומד לזמן קצר ביותר, הוא גומר מהר ובכלל לא הרגשתי אותו בתוכי יותר מכמה שניות מזה מס' חודשים.
    הוא מספק אותי אוראלית אך הדבר מתסכל.
    בזמן מריבות הענין של התפקוד עולה ואז זה כמו כדור שלג, הוא נפגע והאיבר שלו "עושה ברוגז" איתי למרות שאנו מתפייסים.
    בעלי לא מוכן להודות שיש בעיה. הוא אומר שהכל בגלל הפה שלי.
    מה שקורה זה שאני מעלה את הנושא בגלל שאני כבר מתוסכלת מכך שהוא לא מוכן לטפל.
    פרט לכך הוא לוקח ויאגרה וסיאליס על דעת עצמו מידי פעם ואז אני ישר מרגישה. יש לציין שאז נהנית מאוד, אבל זה כדור מאוד יקר ולא פתרון לטווח ארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזוגיות

הוספת תגובה

• מכיר את זה כשנעלבים ורבים קשה עד

אבי
    03/02/2008

בילתי אפשרי להעמיד את הפין כמו שצריך וקשה נורא להינות עזבי שניה את עניני המין והסקס,
    יכול ליהיות שאמרת לו משהו שפגע בוא מאד ועכשיו קשה לו להיפתח אליך ולהיכנס איתך לאווירה אינטימית,אפשר לדעת מה אמרת לו? לא רוצה לישפוט או להישמע חצוף אבל לדעתי את צריכה להיתיחס יותר לאיך שהוא ניפגע מאשר ליחסי המין איתו.תעדכני לגבי מה שקורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנגנון הזיקפה הגברי

אורית פס
    04/02/2008

אכן רגיש ביותר גם להשפעות בריאותיות וגם להשפעות פסיכולוגיות,אפשרי שבלהט חילופי הדברים ביניכם יש מרכיב מסרס עבור בעלך,ברוב המקרים נשים "ינצחו" בחילופי דברים קשים ולא הוגן להפעיל את התותח הורבלי בלי לקחת אחריות על הפגיעה לטווח ארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה

חילי
    04/02/2008

כשפורץ ריב בין זוגות אוהבים הכיף הכי גדול לסיים את הריב בזיון טוב. כאשה את צריכה לעודד את בעלך ולא לגרום לו למתחים הפוגמים בזקפה תעזרי לו בסבלנות להעמיד את הכלי שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

אורנית
    05/02/2008

תודה על תגובתכם, החלטתי לעשות אהבה ולא מלחמה.
    ביומיים האחרונים היה לנו סקס נהדר ולא היתה שום בעיה,
    מראה שהמון תלוי בזוגיות.
    בעלי הוא אדם מאוד רגיש ומכל דבר נפגע, הוא כמו אישה בקטע הזה,
    אין מה לעשות אני אצטרך לשמוע על הפה שלי יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו