מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פין מכווץדוד03/02/2008
אני בן 31 בריא. 180 ס"מ משקל 85 ק"ג.
אורך איבר מיני בזקפה הוא 12 ס"מ ולא ממש עבה. וכבר השלמתי עם העובדה שאין מה לעשות בנוגע לכך.
הבעיה היא כשהפין במצב רפוי. 50% מהזמן הוא ממש שקוע בפנים ולפעמים כאילו מחליק פנימה ומצב זה מכאיב עד שעליי להכניס יד וללחוץ בצד עד שיצא משם. בכל פעם שאני מוריד את התחתונים אני מגלה יצור בגודל אחר.
אני מודע לכך שיש עליי מעט משקל מיותר אך גם כששקלתי פחות הבעיה הייתה קיימת.
מעבר לאי הנעימות הפיזית באזור בזמן כיווץ שכזה אני גם מובך במקלחות משותפות ועם נשים לאחר משגל.(רץ לשים תחתונים)
1. האם זו תופעה נפוצה?(ממה שראיתי בצבא ומקלחות בבריכה-לא ממש)
2. האם יש איזשהו טיפול לתופעה,שוב אינני מבקש להגדיל את הזקפה(למרות שלא הייתי מתנגד)אלא רק למנוע את הכיווץ המכאיב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין שקוע
03/02/20081. אצל כבדי משקל התופעה נפוצה, שכן השומן מקיף ומכסה את בסיס הפין. לפעמים עשויים "להעלם" באופן כזה כמה ס"מ.
2. אורחות חיים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חרותי.
דוד04/02/2008שתי שאלות:
1. גם במקרה של עודף משקל של כ5 ק"ג? (גם כששקלתי 72 ק"ג בגיל 20 המצב היה זהה)
2.ואם כן אז מדוע זה כך רק חלק מהזמן? יש מצבים שהאורך הרפוי הוא 5 ס"מ.
שוב תודה
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
06/02/20081. אפשרי בהחלט. זה תלוי במבנה הבסיסי שלך.
2. כשקר לדוגמא, האיזור מכווץ יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)