פין מכווץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פין מכווץ
    דוד
    03/02/2008

אני בן 31 בריא. 180 ס"מ משקל 85 ק"ג.
    אורך איבר מיני בזקפה הוא 12 ס"מ ולא ממש עבה. וכבר השלמתי עם העובדה שאין מה לעשות בנוגע לכך.
    הבעיה היא כשהפין במצב רפוי. 50% מהזמן הוא ממש שקוע בפנים ולפעמים כאילו מחליק פנימה ומצב זה מכאיב עד שעליי להכניס יד וללחוץ בצד עד שיצא משם. בכל פעם שאני מוריד את התחתונים אני מגלה יצור בגודל אחר.
    אני מודע לכך שיש עליי מעט משקל מיותר אך גם כששקלתי פחות הבעיה הייתה קיימת.
    מעבר לאי הנעימות הפיזית באזור בזמן כיווץ שכזה אני גם מובך במקלחות משותפות ועם נשים לאחר משגל.(רץ לשים תחתונים)
    1. האם זו תופעה נפוצה?(ממה שראיתי בצבא ומקלחות בבריכה-לא ממש)
    2. האם יש איזשהו טיפול לתופעה,שוב אינני מבקש להגדיל את הזקפה(למרות שלא הייתי מתנגד)אלא רק למנוע את הכיווץ המכאיב.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פין מכווץ

הוספת תגובה

• פין שקוע

03/02/2008

1. אצל כבדי משקל התופעה נפוצה, שכן השומן מקיף ומכסה את בסיס הפין. לפעמים עשויים "להעלם" באופן כזה כמה ס"מ.
    2. אורחות חיים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר חרותי.

דוד
    04/02/2008

שתי שאלות:
    1. גם במקרה של עודף משקל של כ5 ק"ג? (גם כששקלתי 72 ק"ג בגיל 20 המצב היה זהה)
    2.ואם כן אז מדוע זה כך רק חלק מהזמן? יש מצבים שהאורך הרפוי הוא 5 ס"מ.

שוב תודה
    דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

06/02/2008

1. אפשרי בהחלט. זה תלוי במבנה הבסיסי שלך.
    2. כשקר לדוגמא, האיזור מכווץ יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו