תופעה בנוגע לפצעי בגרות ומין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה בנוגע לפצעי בגרות ומין
    רועי
    03/02/2008

אני בן 24 מגיל ההתבגרות הייתי עם פיצעי פגרות.

במשך השנים שמתי לך שבכל פעם שאני מאונן, מופיעים לי יום למחרת ואפילו כמה שעות אחרי, פצעונים. זה מתחיל משומניות של הפנים ומתפתח לפצעים מהר מאוד. או פצעים פנימיים על הפנים בעיקר.

לא קיימתי יחסי מין עד היום.

היו לי יחסים אינטימיים וכמעט יחסי מין עם 3 בחורות וכל פעם לא היה לי קונדום ולא יכולתי להמשיך. אז בדרך כלל זה הסתיים באוננות אחד לשני ומיזמוזים.

מה שקרה לי כעת הוא שהבחורה האחרונה, שגם לא קיימתי יחסי מין מלאים איתה...אחרי המפגש, הפסיקו לי הפצעים כמעט לחלוטין.

אפילו אם אני מאונן אין כלום, אין פצעים והפנים שלי מתחילות להתרוקן לחלוטין.

איך אפשר להסביר זאת ?

עם 2 בחורות ראשונות קיימתי אותו סוג של יחסים ולא הייתה השפעה על הפצעים.

ההבדל היחיד שקרה לי עם הבחורה האחרונה הוא, שלמרות שלא נמשכתי אליה כל כך. היינו ידידים והיא גרמה לי לחשוב שזה דווקא אפשרי שאני יכול להסתדר עם חברה. (לא היו לי קשרי ידידות עם בחורות במהלך השנים כמעט). עד אז לא האמנתי שאני יכול להיות עם חברה או לא רציתי חברה, רק סקס...אפשר לומר רק להתפרקות.

האם ייתכן שסבלתי מפצעים במשך השנים רק בגלל המחסום הזה ? החוסר רצון פנימי הזה לחברה ?

ייתכן שסה"כ המחסום המנטלי הזה הוא שיצר לי את ההחלטה של הגוף ליצור פצעים ? זה דבר ידוע ?

יש דרכים לגלות את המחסומים האלה ? כי אף פעם לא היה לי מושג למה יש לי אותם ואף רופא לא יכל להסביר למה יש אותם. ועכשיו אני מגלה שההבדל שיצר הוא פריצה של מחסום מנטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין קשר בין אוננות ויחסי מין לבין

03/02/2008

פצעי בגרות.

תמשיך להנות ולהתענג על האוננות ובמקביל למצוא לך קשר רציני, אליו אתה נראה כמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשר

רועי
    03/02/2008

בין אוננות לפצעים הוא גדול בהחלט מסתבר.
    איך אפשר להסביר אותו ?
    מדוע כשלא אוננתי הייתי מתרוקן לחלוטין מפצעים.
    מדוע אחרי אוננות, שעות או יום אחרי אני מתמלא בפצעים?

איך אפשר להתעלם מזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

06/02/2008

אתה מתאר מצב ספיציפי אצלך.

באופן כללי (אצל כלל האוכלוסיה) - אין קשר פיזיולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו