מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וסטיבוליטיסת08/01/2012
אני בת 37.מזה 3 שנים אני סובלת מצריבה ומהרגשת של עור מגורד ע"י פומפיה באזור הנרתיק.
היום למדתי שאולי אני סובלת מהבעיה הר"מ.השאלה שלי היא למה היא מופיעה דווקא כעת? הרי עד לפני 3 שנים לא חוויתי שום בעיה ביחסי מין ובכלל.בנוסף, האם העובדה שכשהייתי קטנה ושמעתי הרבה פעמים את אבי כופה על אימי סקס והרגשתי שהיא סבלה ושכאב לה, האם זה יכול להיות הסיבה שפתאום זה התעורר אצלי?
אני לא בקשר עם אבי.הבנתי שהמקור לבעיה הר"מ היא נפשית.אני נשואה באושר לגבר מקסים, עדין ואוהב ואין לי שום בעיה איתו ואני לא מפחדת ממנו מבחינה מינית ואני אוהבת סקס.כמובן שהבעיה מגבילה אותנו מבחינת סקס כי כל פעם כואב לי וצורב לי אחרי הסקס.זה מוזר לי שדווקא כשיש לי גבר נפלא ואוהב שמפרגן ועוזר הבעיה צצה.מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסטיבוליטיס - תגובה
אורית פס08/01/2012הסיבות לבעיות בתפקןד ניהי יכולות להיות מורכבות ממרכיבים פיזיולוגיים ומרכיבים רגשיים,ופעמים רבות גם וגם....קשה לאבחן משאלתך מה גרם אצלך לאי נוחות וכאב ביחסי מין,כמובן שמה שתארת מילדותך יכול בהחלט להשפיע,גם כשאנו גדולים ומבינים ,עדיין מסרים בתחום המיני שהוטמעו בנו בילדות מחלחלים עמוק פנימה ,למשל אשה שחונכה על ערכי הדת ובשלב כלשהו בחייה חזרה בשאלה,ורוצה להשתחרר מעכבותיה המיניות אך היא תתקשה בשל החינוך לצניעות והמסרים שהפנימה עוד בהיותה ילדה קטנה.
ראשית אני מציעה לך לפנות לגורם רפואי המתמצא בכאבים ביחסי מין [כמו:מרפאה לטיפול מיני באתר איט"ם תמצאי רשימת מרפאות כאלו.]וכאשר יטופל הגורם לכאב יהיה מקום לדבר על הנאה מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)