האם זה נורמלי???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נורמלי???
    מישהי
    10/01/2012

אני יוצא עם מישהי בערך חודש ולפני שבוע הגענו למצב אינטימי ורציתי לרדת לה אבל היא לא הסכימה , בסוף היא אמרה שהיא רוצה שאני אגע לה למטה כי היא רוצה לגמור ,התחלתי לגעת לה עם האצבעות כדי להגיע לדגדגן ...בסופו של דבר יצא שאני מחפש לה את הדגדגן 10 דקות ולא מוצא ..בסוף היא אמרה לי "לא משנה " וגמרה לבד...פדיחה רצינית ,כאן בעצם השאלה שלי ,...
    אני יוצא איתה אחרי שלא הייתה לי חברה שלוש וחצי שנים שזה אומר שלוש וחצי שנים ללא מגע אישה ,האם זה נורמלי שאני לא מוצא לה את הדגדגן בגלל שלא הייתי עם אף בחורה שלוש וחצי שנים?
    חשוב לי לציין שלפני אותן שלוש וחצי שנים "יבשות" היה לי נסיון עם הרבה נשים (אומנם לא יצא לי הרבה פעמים לאונן להן אבל היינו עושים סקס רגיל )..האם זה נורמלי לשכוח איפה הדגדגן??
    אשמח לתגובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נורמלי???

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    15/01/2012

אחי על תתביש להגיד "סליחה איפו הוא נמצא?" "אני יכל לקבל מפה?"

בעיקרון הדגדכן נמצא בהתחלה של האיבר המין "בבטן" רק צרך לפתח את הנרתיק
    בכמה אצבעות אתה תראה "את המשלולש התענוגות"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה נורמלי??? - תגובה

נטע ידיד
    15/01/2012

הפתרון לאי מציאה שלך יכול להיות מאד פשוט, במקום להתלבט היכן הדגדגן והיכן נעים לה תבקש ממנה שתניח את היד שלה על כף היד שלך ותנחה אותך. יתכן וכן נגעת בדגדגן אבל מה שמגרה אותה זה מגע בנדקודה שהיא ליד הדגדן לכן זה הכי טבעי והכי נורמאלי שכל אחד ינחה את השני היכן וכיצד נעים לו ומגרה אותו כשנוגעים בו, קשה לנחש לבד.
    באשר לדגדגן כשהוא גדל הוא מסתתר מעט אבל הוא תמיד נשאר באותו אזור בקדמת הפות ליד החיבור של השפתיים העליוניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו