מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בעת חדירהבלה10/01/2012
שלום, שאלה, עשיתי סקס בפעם הראשונה וזה מאד כאב וירד לי המון דם! אבל המון דם, הבנתי שזה פעם ראשונה וזה כואב אין בעיה, גם ירד לי דם יומיים אחר כך והיו כאבים, בפעם השנייה שעשינו סקס שבוע לאחר מכן, ברגע שהוא חדר זה ממש אבל ממש כאב, אבל נסבל, אז המשכתי, אתמול עשינו סקס שוב, פעם שלישית ושוב לאחר 3 שעות של משחק מקדים ואחרי שגמרתי המון פעמים הוא ניסה לחדר וזה עדיין כאב לי, הוא הפעם נכנס בעדינות, אבל לא יכולתי לתת לו להמשיך כי זה ממש כאב ועצרתי אותו, שהוא ניסה שוב לאחר שעה עדיין כאב, אבל נסבל יותר, אבל לא הצלחתי לגמור מזה והיום עדיין כואב לי האיזור אבל בקטנה, האם זה נורמלי? כי אין לי צריבות שאני משתינה, אז זה לא דלקת בשתן, גם אני חייבת להתוודות, נורא רציתי להשתין והתאפקתי, זה קשור? מה גם, הייתי משוחררת בערך, בתכל"ס מדובר בבן אדם שאני מאד אוהבת אבל אני איפשהוא עדיין מתביישת לידו ולא מרגישה הכי משוחררת שיש, האם זה קשור? אני לחוצה מידי? כי אם כן, אני לא שמה לב לזה בכלל, האם הפעם הרביעית תכאב גם? כי אני מתחילה לפחד, החבר שלי הציע לי שאני יכניס לעצמי אצבעות כל יום, על מנת לפתוח את האיזור יותר, כי הוא צר, האם זה נכון לבצע?
אני פשוט מפחדת, אני בטוחה שאין לי בעיה רפואית, השאלה האם זה פסיכולוגי, חשבתי שחדירה זה השיא, בינתיים זה רק כואב לא נעים, האם בגלל זה אני לא מצליחה להתשחרר? כי אני מאד נהנית מהמשחק המקדים ואפילו גומרת מזה כמה פעמים, אבל החדיה חשובה בהתאם לא?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי...
אחת10/01/2012קודם כל לא נראה לי שזה קשור לשתן כי שתן יוצר מחור אחר, ואת גם אומרת שאת מתאפקת שזה לא יצא. במצב שלך אני מציעה שגם לא תתני לו בזמן סקס כי הוא עלול רק לצרוב עוד יותר בגלל שהוא יוצא ליד האזור הכואב.
הסיבה לכאבים... לדעתי זה
יכול להיות שאת לא רטובה מספיק למטה, בגלל שאין מספיק רטיבות יכול להיווצר שפשוף באזור הנרתיק שעלול לגרום לפצעים אם להמשיך לחדור לשם כשהוא קיים. אם לא רטובים מספיק אז יש לזה פתרון ברור: "חומר סיכה". ניסית אי פעם?
אני מציעה לך לעשות הפסקה מסקס ואוננות, ולתת לנרתיק לנוח כדי שהשפשוף יעבור.
חודש הפסקה נראה לי יספיק! בעיקר בשביל מקום כזה, את יודעת שפשופים לא עוברים מהר ובעיקר!- כשממשיכים עוד יותר לגרות אותם, לגרות שפשוף עלול לגרום לפצעים ואף לזיהומים.
אם מדובר בשפשוף אז נראה לי הפסקה תספיק כדי שהכאבים יחלפו.
אם לא אני מציעה לך ללכת להבדק אצל רופא נשים. אני אישית במקומך לא הייתי מתאכבת והייתי הולכת לרופא כמה שיותר מהר ומיד בגלל שאם נוצר זיהום אז כדאי מאד לפנות לרופא נשים כמה שיותר מוקדם!
במצב שאת תיארת הסיכוי הוא גבוה,אז אל תתביישי לפנות לרופא וקחי את זה בחשבון כי מדובר בבריאותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בעת חדירה - תגובה
17/01/2012אם החדירה כואבת - קודם כל המנעו מחדירה.
זה לא אמור לכאוב ו/או לדמם - גם לא בפעם הראשונה. זה מיתוס. אם עושים זאת כמו שצריך, עם הרחבה, סיכוך והדרגתיות אין שום סיבה שזה יכאב. זה כואב אם שרירי הנרתיק מתכווצים (כיווץ של פי רוב הינו לא רצוני - אפילו אם את אוהבת ונהנית).
בפעם השנייה זה כואב, בגלל הזכרון של הפעם הראשונה ואז זה אפילו מחמיר.
כמו שחברך מציע - המנעו מחדירה והתמקדו בהנאה. במשחק מקדים (ממנו את נהנית) ובהחדרת אצבע שלו עם הרבה מסכך ובלי שמץ של כאב. רק אחר כך (ולא באותו מפגש) שתי אצבעות ורק כזה נעים לך ואין שמץ כאב אפשר לנסות הלאה... לגוף קצב משלו. הקשיבי לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
