אורגזמה חיצונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה חיצונית
    אושר
    11/01/2012

אני מצליחה לגמור רק כאשר אני שוכבת על חבר שלי ונהיה חיכוך בין אברי המין שלנו [כלומר חיצונית ] , ניסינו בהרבה תנוחות ואני לא מצליחה לגמור מחדירה , זה מבאס אותי מכיוון שאם אני גומרת ואז אנחנו מקיימים יחסי מין יורד לי החשק כי כבר גמרתי ואם אנחנו מחכים אחרי שהוא יגמור בחדירה צריך לחכות כמה דקות כדי שהוא יוכל להעמיד את פינו שוב ואני כבר לא חרמנית כמו בהתחלה וגם הוא למרות שהוא עושה הכל בשביל שאני ירגיש חמה ויצליח לגמור , לפעמים זה לא מצליח במשך כמה דקות ואז אני מוותרת , הוא סיפר לי שעם החברה הקודמת שלו היא הייתה גומרת מהחדירה כמעט באותו טווח כמוהו , זה מבאס אותי האם כלשהיא שאני יגמור מחדירה גם ? ניסינו הרבה תנוחות וזה לא הצליח ..? אני בת 17 הוא בן 18 ואנחנו בקיימים יחסי מין כחצי שנה , אולי זה נסיון שגודל עם הזמן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה חיצונית

הוספת תגובה

• אורגזמה חיצונית - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    12/01/2012

אושר יקירתי,
    רוב הנשים גומרות ממגע חיצוני בדגדגן, אחוז נמוך גומר מחדירה. אולי עם הזמן זה יקרה, אבל אל תצאי למסע אחרי האורגזמה הנרתיקית.
    עם כל התסכול, תפקודך תקין!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו