מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תבניות מגבילותיואל14/01/2012
שלום לפורום
אני בן 32 ויש לי חברה חדשה בת 26. אנחנו לוקחים דברים לאט מאוד בגלל הרצון של שנינו. בנתיים מדברים הרבה , מתחבקים ומתנשקים. שכבנו פעמיים. הפעם הראשונה היתה לא מוצלחת כי אני פחדתי לגמור מהר והיא לא הרגישה אותי בתוכה. הפעם השניה היתה טובה יותר אבל לצערי חוץ מהתנוחה המיסיונרית והתנוחה כאשר היא מעלי, לא הצלחנו לשכב באף תנוחה אחרת. אני חייב לציין שגם ההרגשה הנפשית בתנוחות אחרות היתה לא נוחה כי עדיין לא מכירים...היא סיפרה לי שלא הגיעה מעולם לאורגזמה. לא עם גבר ולא לבד. היא שקטה וסגורה וביישנית אבל מאוד רוצה שהקשר יצליח וכך גם אני. היא סיפרה לי גם שסבלה מאלימות מצד אביה ולא סמכה על גברים הרבה זמן.
לי יש יותר ניסיון אך הוא מוגבל בתוך תבניות שאני מכיר ש"ככה הדברים צריכים להיות". לדוגמא : משחק מקדים, מין אוראלי, חדירה וניסיון ששני הצדדים יגמרו. לה מהצד השני אין ניסיון, הרבה טאבואים, למשל לא אוהבת לתת מין אוראלי, נעשית מובכת שאני מדבר אליה בזמן מין וכו'...
מה עושים? האם צריך רק סבלנות ופתיחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבניות מגבילות - תגובה
נטע ידיד15/01/2012אני מבינה ממך שגם אתה זקוק לתבניות קבועות כי אתה נהנה מהן יותר. תעשו רק מה שמתאים לכם ומה שמהנה אתכם ואם המשמעות היא לקיים יחסי מין בדרך קבועה שמהנה את שניכם כך תעשו, אין סיבה לשנות, כל התנוחות הן סוג של גימיק רובם בסופו של דבר נהנים מדברים מסויימים ומתנוחות מסוימות.
באשר לבישנות של בת זוגך הזמן והניסיון יכולים לפתור חלק מהדברים, יתכן ועם הזמן היא תפתח יותר ויתכן שלא, בכל מקרה לזמן יש חשיבות. אתם תצטרכו לעבוד על הקשר ועל הפתיחות אבל בהחלט אין כרגע מה למהר. באשר למין אוראלי לא כולם אוהבים זאת, הבחירות של כל אחד במין שונות וחשוב לכבד אותן ולמצא דרכים חלופיות מהן ניתן להנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)