ירידה בזקפה- בזמן חדירה אלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בזקפה- בזמן חדירה אלי
    בן
    15/01/2012

שלום אני בן 31 ובן זוגי בן 25 בזוגיות אוהבת ותומכת 7 חודשים,אנחנו מסתדרים מצוין ויש משיכה מינית , היו כמה מקרים שבאמצע האקט הזיקפה שלי הייתה נחלשתאו לפעמים בכלל לא קיימת זה קרה כמה פעמים ולקחתי את זה מאוד קשה וגם תיסכל ולא הפסקתי להתעסק בנושא.
    עשיתי בדיקות התוצאות היו שהכול בסדר אבל עדיין חששתי שמה אני לא נמשך אליו
    מה שלא נכון כי אני יודע כמה אני נמשך אליו.
    הבנתי שזה קורה רק שאני נלחץ לפני האקט עצמו וכאשר אנחנו נמצאים באוירה רגועה ונינוחה אני מתפקד מצוין.
    קראתי על זה והבנתי שקוראים לזה חרדת ביצוע.
    מה אפשר לעשות בעניין הזה ?ואיך אני מחזיר לעצמי את הביטחון שהיה לי בהתחלה?
    בנוסף כאשר הוא חודר אליי הזקפה הופכת חלשה האם זה לגיטימי שזה קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה בזקפה- בזמן חדירה אלי - תגובה

נטע ידיד
    15/01/2012

אתה תוכל להחזיר לעצמך את הבטחון ע"י כך שתסביר לעצמך שהסיטואציה הזו של בעיה בזקפה קיימת אצל גברים רבים ולא רק אצלך. לאורך ההיסטוריה ועד היום המסר הוא שגברים נבחנים ע"פ יכולת הביצועים שלהם , שנשים רגישות וגברים לא זקוקים לרגשות כדי לקיים יחסי מין. אלא שהמסרים הללו מעוותים ואינם נכונים. אמנם יש גברים שובניסטים שזוהי תפיסתם ושגבריותם נבחנת על פי רמת הביצועים שלהם מאידך ישנם גברים רבים שהם רגישים וזקוקים לרגש כדי לקיים יחסי מין. במקומות בהם ישנו מתח, תחושה שאין מספיק אהבה או שהמין הופך לטכני יכול להווצר מצב בו לא תהיה להם זקפה. אתה כנראה אדם רגיש וזקוק לרגש כדי לקיים יחסי מין, במקום בו אתה חרד או משהו משפיע עליך או על היחסים אין לך זקפה. קבל זאת באהבה, זה המיוחד שבך, אל תתרגש מכך ובאותם מצבים תעשו סקס בדרך אחרת ותראה שככל שתקבל את המצב כטבעי ונורמאלי כך יפחתו המצבים בהם לא תהיה לך זקפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו