מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בקיום יחסים..דורדי15/01/2012
שלום לכם,
ברצוני לשתף אתכם בחיי המין הסוערים שלי.. אני נשואה אמא ל 3 -גילאי : 14 , 11, 3
מלבד הבאת ילדים אלו לעולם... יחסי המין כמעט ואינם!! מדובר על כמעט 10 שנים עם הפסקות של שנתיים מלאות, תקופות של שנה, כיום שוב שנתיים.. אכלול גם את תקופת ה"טריות" בנשואין שגם שם לאחר בערך 3 שנים(הולדת הבן הבכור) התחילו סימני החוסר מיניות... אני מדברת על בן זוגי(נו מה אדבר עלי???) גם לי לא חסר... אך אין להשוות! אני חושבת שבן זוגי זה אחד מפלאי תבל בתחום המיני.. הוא כל פעם משנה גירסה מדוע אינו שוכב איתי. גירסה א.: אני בדיכאון המצב הכלכלי על הפנים(מה שנכון!), גירסה ב: שמנת קצת והבטן , את לא מנסה מספיק גם אני רוצה שיתחילו אתי(אז עד שאתחיל אתו הוא ב"הולד " לכמה שנים.. פעם היתה תשובה מוזרה: בשל עברי (עברתי בילדות "אינסנס") עי בן משפ'.. אז פתאום העבר שלי מפריע לו לקיום היחסים.. תן עוד שנתיים... באמת באמת כמו שזה אני כותבת.. וגם אנוכי בתגובותי אינני חפה מפשע. תגובותיי למצב זה קשות, אפילו אלימות מילולית, אני חשה עלבון, דחייה, בהמה שמולידה ילדים והבעל מביא מצלמה טובה לצלם את האירוע...אציין כי בפעמים שכן היה סקס היה טוב ואפילו יותר..(חס וחלילה לרדת..) רק אני! גם לזה אין תשובה אפילו שלא נגעתי בסוגייה מעולם, כי כבר לי נעשה לא נוח להיות עם מישהו שאולי נגעל??? בן זוגי אב ילדיי?? שאלות: האם בן זוגי הומו? האם הוא פשוט לא נמשך אליי?(מה שהכי נראה לי) פעם נראתי מעולה , היום כבר לא, האם באמת מצב של דכאון יכול להשפיע עד כדי כך? אולי הוא פשוט "אמיני"? לא צריך סקס שגם זה מאוד נראה לי.. בקיצור .. מה להקיף בעיגול???? האם יש מצב לטיפול... אציין שתמיד אבל תמיד!!! כשהוא ניסה ולו מעט.. תמיד הייתי שם והיה נפלא!! אז מה קרה? אם תשאלו איפה אני בסיפור??? תמיד שם, לא מהג'נר של כאבי ראש וכאבי בטן, פשוט נעשה נוח עם הריחוק שלו "להתפרנצפ" על למה את לא מתחילה איתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בקיום יחסים.. - תגובה
נטע ידיד15/01/2012את נשמעת צינית, כועסת, עצובה, סרקסטית ואני יכולה להבין אותך, אין ספק שמערכת יחסים כזו מתסכלת ומאד לא מספקת. התשובה שלי היא כן גדול - אתם חייבים לפנות לטיפול מיני. דכאון יכול מאד להשפיע על החשק המיני, יש תרופות נגד דכאון, אבל נשמע שהסיפור הרבה יותר מורכב ושחשוב לדבר עליו ולפתוח את הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)