טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני גרושה בתמזה 7 שנים אני בת 40 לפני הלידות היתה לי הנאה מטורפת עם השנים הפסקתי להרגיש הנאה יש לי בן זוג שיחסית אבר מינו לא קטן ועדין לפעמים לא מרגישה אותו ולפעמים כן נראה לי שהוא מוטרד בענין וגם אני לא מגיעה לאורגזמה הרבה זמן אני איתו חודשים הו אמר לי שיש לי בור חח מה לעשות בנוסה שלא נהנת בסקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את מתארת שיתכן ויש הרחבה בנרתיק המתרחשת לאחר לידות ועם הגיל,עלייך לפנות לרופא שיאבחן האם המצב מצדיק התערבות כירורגית [ניתן להצר] או לא ,או שימליץ על פיזיוטרפית רצפת אגן כדי לחזק את השרירים שיתהדקו יותר על גבי אבר המין של הפרטנר. בכל מקרה ,חשוב לזכור שיש דרכים נוספות להנות ולא רק באמצעות חדירה,אז אולי תגוונו יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד