מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרייה באיבר המיןרותם27/01/2012
לפני כשנה התחילה לי פטרייה באיבר המין, השתמשתי בנרות ומשחה ולאחר מס' חודשים הפטרייה חזרה לי, שוב השתמשתי בנרות ומשחה (שבבית המרקחת אמרו שהם יותר טובים ממה שקניתי פעם שעברה) ולמעשה הפטרייה לא עברה לי מאז. קניתי השתמשתי בנרות כבר 4 פעמים! אבל בכל פעם זה לא עזר!
איך אני אמורה להיפטר מהפטרייה הזאת? אני לא יכולה ללכת לרופא נשים כי אני בתולה ואמרו לי שהוא לא יוכל לבדוק לי את איבר המין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי לשנות את התזונה
gal28/01/2012פטריה צומחת בעזרת סוכרים ופחמימות כגון לחמים וכד'.
אולי כדאי שתנסי לשנות את התזונה במידה שהיא עשירה בסוגים האלה של המזונות..
וחוץ מזה, אולי זו לא פטריה? אם לא היית אצל הרופא איך את יודעת?
מניסיוני, יש גם כדורים שנוטלים דרך הפה ומאוד עוזרים וגם כטיפול מונע.
יש גם ויטמינים שקצת יכולים לעזור אם נוטלים על בסיס קבוע.
בקיצור, יש עוד פתרונות למטרד הזה...
רפואה שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ר28/01/2012כל הסימנים מראים על פטרייה ואגינלית (ריח, גירודים, הפרשות צהובות).
תודה רבה על העזרה, אני אלך להתייעץ עם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרייה באיבר המין - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר29/01/2012פני לרופא נשיםן! אין קשר לעניין היותך בתולה, אלא יותר התאמה נכונה של מה שיעזור לך.
דרך הפורום לא תקבלי מענה אמיתי. רק בדיקה אצל רופא- ולא בדיקה גינקולוגית
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרייה באיבר המין - תגובה
נטע ידיד29/01/2012ממש לא נכון , את בהחלט יכולה וחייבת ללכת לרופא נשים הוא צריך לקחת משטח ולבדוק מה סוג הבעיה שיש לך, חשוב להבין, הרופא לא יחדיר שום דבר לנרתיק שלל כל עוד את אומרת לו שאת בתולה. אני ממליצה שתלכי לרופאת נשים יחד עם אמא שלך, בכל מקרה רופא יכול לתת לך תרופות מרשם שרוקח אינו יכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)