חוסר יכולת להפפתח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר יכולת להפפתח
    ל
    03/02/2012

שלום..
    אני בת 23 ויש לי חבר כבר מעל שנתיים.. הוא היה הראשון שלי.. חשוב לציין שהוא מאוד מכבד אותי.. מאז ששכבנו בפעם הראשונה לפני כ-שנה וחצי לא הצלחנו להתקדם ברמה המינית..אני מאוד סגורה וקשה לי להפתח וליזום.. דיברנו על זה מלא פעמים קראתי ספרים ופורומים אבל עדיין כל הזמן מתביישת לידו.. הוא בן אדם מאוד מיני ומאוד מפריע לי וגם אותי מתסכל.. רציתי לדעת מה אפשר לעשות..
    מחכה לתשובה.. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר יכולת להפפתח

הוספת תגובה

• חוסר יכולת להפפתח - תגובה

אורית פס
    04/02/2012

למה את מתכוונת שלא הצלחתם להתקדם ברמה המינית.?
    לעיתים קשה לנשים ליזום יחסי מין אך האם את נענית ליוזמות המיניות של החבר?
    טוב את עושה שאת לומדת על הנושא דרך פורומים וספרים נסי גם לדבר על כך עם חברות קרובות ועם החבר,הדיבור הזה גם יבנה פתיחות מינית וגם תהיה הזדמנות לשמוע מחברותייך מה הן עושות\חושבות ומה חברך מצפה שיהיה...לאט לאט תיבנה פתיחות,אפשרות נוספת לעבוד על פתיחות מינית היא דרך טיפול מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחות

ל
    04/02/2012

אני נענית מהצד של החבר אבל הוא מרגיש שזה חד צדדי ולכן קצת לוחץ שזה יבוא גם מהצד שלי והיוזמה תהיה ממני ואז אני מקבלת רגליים קרות.. אני מרגישה שאני פוגעת בו וזה מתסכל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו