טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 26 מבלי להישמע שחצנית/מתנשאת אני נראית טוב ואני ממש סקסית! יש לי בן זוג 3 שנים, (התחתנו לא מזמן) אנחנו מקיימים יחסי מין בערך כפעמיים בשבוע , בשבילי זה נורא נורא מעט! שוחחתי איתו על כך שזה לא מספיק לי ולא מספק אותי.. ותמיד הוא מתחמק איכשהו מהשיחות האלו. אני מנסה ליזום סקס, ולגוון בתלבושות וכו'.. אך משום מה זה לא עושה לו את זה. לפחות כך נדמה לי. אני מרגישה שאני בתפקיד הגבר במערכת היחסים המינית שלנו.. יש דבר כזה שלבחור בן 26 יספיק סקס פעם או פעמיים בשבוע???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המקרה שלי דומה לשלך, אך בדיוק ההפך. אני זאת שמספיק לה פעמיים בשבוע והוא זה שכל יום ואפילו כל שעה יכול להיות עבורו מצויין, והדבר נגרם לא בגלל שאני לא אוהבת אותו או הפסקתי לחשוק בו, אלא פשוט עייפות, חוסר חשק רגעי, ואפילו במחשבה שזה מספיק 2-3 פעמים בשבוע, "בה נשאיר קצת טעם"!
מה כן אני יכולה לתת לך עצה, כאשר הוא לא רוצה פתאום יום אחד, הדבר נראה לי מאוד מוזר ואני מתחילה לרצות, ולהעלות שאלות במוחי,למה הוא לא רוצה? מה קרה לו היום? משמע תנסי שבוע ימים לא להראות לו שאת כל כך רוצה ואולי הדברים השתנו.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד