לא גומרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת
    שרון
    10/05/2007

יש לי בעיה שפוגעת בקשר שלי עם גברים. אני לא מצליחה לגמור, מעולם לא הצלחתי. אני מרגישה שמופעל עלי לחץ ענק לעשות את זה, כאילו אני לא בסדר, משהו פגום בי אם אני לא מצליחה, וזה מוסיף ללחץ שלי בסקס. ניסיתי לאונן אבל גם ככה לא הצלחתי. מה אני יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת

הוספת תגובה

• לא גומרת

ד''ר חגית כהנא
    10/05/2007

חבל שמופעל עליך לחץ "ענק" לגמור. עצם היותך בלחץ מונע ממך את יכולת הגמירה.
    לדעתי מאחר והבעיה נמשכת תקופה ומורכבת מחוסר יכולת לגמור ומלחץ המלווה לכך כדאי לפנות לטיפול.
    לפני כן ניתן לקרוא אחד משני ספרים : לעצמך וסקס עכשו.
    בעקרון עליך ללמוד להכיר את גופך ומה גורם לו להרגיש טוב.
    רק אח"כ מתאפשרת הפתיחות והביטחון לגמור עם גבר.
    כאשר את במגע מיני היום את עסוקה בשאלה האם תצליחי לגמור במקום בהנאה מעצם העיניין.
    הבעיה שלך אינה כה חמורה וניתנת לפיתרון.
    יש נשים רבות שסובלות ממנה ועם טיפול נכון ולא ארוך נפטרו מהבעיה והגיעו לאורגזמה המיוחלת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל צריך להוריד את הלחץ

ז'אק
    11/05/2007

את בודאי צעירה ולא כל כך מנוסה, כך אני מנחש. אורגזמה זה דבר טוב ונעים אבל זו לא חזות הכל. קודם לכול צריך להרגיע, למצא גבר עדין ומבין שיזרום איתך, ימקד את הריכוז שלך בעונג להיות איתו בעונג ואהבה- כן יש דבר כזה- ולהשתחרר מ- "החובה לגמור". בין לבין אם אין לך בעיה פיזיולוגית זה יקרה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי את הדברים באיזי

k
    11/05/2007

את צריכה לומר לפרטנר מה הם האזורים הרגישים שלך והוא צריך עם הרבה סבלנות לטפל בך משחק מקדים ארוך קצת פתיחות ולא להתיאש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו