מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרתשרון10/05/2007
יש לי בעיה שפוגעת בקשר שלי עם גברים. אני לא מצליחה לגמור, מעולם לא הצלחתי. אני מרגישה שמופעל עלי לחץ ענק לעשות את זה, כאילו אני לא בסדר, משהו פגום בי אם אני לא מצליחה, וזה מוסיף ללחץ שלי בסקס. ניסיתי לאונן אבל גם ככה לא הצלחתי. מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא גומרת
ד''ר חגית כהנא10/05/2007חבל שמופעל עליך לחץ "ענק" לגמור. עצם היותך בלחץ מונע ממך את יכולת הגמירה.
לדעתי מאחר והבעיה נמשכת תקופה ומורכבת מחוסר יכולת לגמור ומלחץ המלווה לכך כדאי לפנות לטיפול.
לפני כן ניתן לקרוא אחד משני ספרים : לעצמך וסקס עכשו.
בעקרון עליך ללמוד להכיר את גופך ומה גורם לו להרגיש טוב.
רק אח"כ מתאפשרת הפתיחות והביטחון לגמור עם גבר.
כאשר את במגע מיני היום את עסוקה בשאלה האם תצליחי לגמור במקום בהנאה מעצם העיניין.
הבעיה שלך אינה כה חמורה וניתנת לפיתרון.
יש נשים רבות שסובלות ממנה ועם טיפול נכון ולא ארוך נפטרו מהבעיה והגיעו לאורגזמה המיוחלת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל צריך להוריד את הלחץ
ז'אק11/05/2007את בודאי צעירה ולא כל כך מנוסה, כך אני מנחש. אורגזמה זה דבר טוב ונעים אבל זו לא חזות הכל. קודם לכול צריך להרגיע, למצא גבר עדין ומבין שיזרום איתך, ימקד את הריכוז שלך בעונג להיות איתו בעונג ואהבה- כן יש דבר כזה- ולהשתחרר מ- "החובה לגמור". בין לבין אם אין לך בעיה פיזיולוגית זה יקרה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי את הדברים באיזי
k11/05/2007את צריכה לומר לפרטנר מה הם האזורים הרגישים שלך והוא צריך עם הרבה סבלנות לטפל בך משחק מקדים ארוך קצת פתיחות ולא להתיאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)