אנחנו בני 65, לי כבר אין חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנחנו בני 65, לי כבר אין חשק מיני
    שולה
    12/02/2012

לו יש והוא מנדנד, קשה לי מוכנה לסקס פעם בחודש. מה עושים עם חוסר החשק. כבר הייתי אצל סקסולוג , אין תרופת פלא. לגברים יש ויאגרה לנשים אין אז איך ממשיכים בחיים. האם המין הוא לנצח? האם לא מספיק גילויי חיבה, נשיקות חיבוקים? חייבים חדירה עד 120?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

ריקי
    17/02/2012

מנסיון אומר לך שעם בן זוג חדש את תאהבי מין ועוד איך..אבל כרגע את בבעיה גדולה ומאוד ידועה.אם בעלך חשוב לך כדאי לך לסבול בשבילו.כמו שאת עושה דברים אחרים שאת לא אוהבת.אבל אם את ממש סולדת ממגעו וגם צריכה לשחק אותה נהנית,זה קשה מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו בני 65, לי כבר אין חשק מיני - תגובה

נטע ידיד
    18/02/2012

לא חייבים חדירה עד 120 ניתן לעשות סקס גם ללא חדירה ולהנות ממנו. יש ביניכם פערים בחשק המיני וברצון לקיים יחסי מין, אני ממליצה שתפנו לטיפול סקסולוגי לגישור על הפערים הללו , זה קשור לאמונות שלכם ולתפיסות שלכם לגבי מיניות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו