טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לו יש והוא מנדנד, קשה לי מוכנה לסקס פעם בחודש.
מה עושים עם חוסר החשק.
כבר הייתי אצל סקסולוג , אין תרופת פלא. לגברים
יש ויאגרה לנשים אין אז איך ממשיכים בחיים.
האם המין הוא לנצח? האם לא מספיק גילויי חיבה, נשיקות חיבוקים?
חייבים חדירה עד 120?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנסיון אומר לך שעם בן זוג חדש את תאהבי מין ועוד איך..אבל כרגע את בבעיה גדולה ומאוד ידועה.אם בעלך חשוב לך כדאי לך לסבול בשבילו.כמו שאת עושה דברים אחרים שאת לא אוהבת.אבל אם את ממש סולדת ממגעו וגם צריכה לשחק אותה נהנית,זה קשה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא חייבים חדירה עד 120 ניתן לעשות סקס גם ללא חדירה ולהנות ממנו. יש ביניכם פערים בחשק המיני וברצון לקיים יחסי מין, אני ממליצה שתפנו לטיפול סקסולוגי לגישור על הפערים הללו , זה קשור לאמונות שלכם ולתפיסות שלכם לגבי מיניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד